1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2017 15:59

Πρόβα πριν τα πλέι άουτ για Παναχαϊκή και Ηρακλή Χαλκίδας

Μεγάλο ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της παραμονής στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» θα δώσουν στην Πάτρα η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Χαλκίδας (22η αγωνιστική, 26/3, 18.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).
Η Παναχαϊκή προέρχεται από μία εντυπωσιακή αντεπίθεση και τις νίκες επί του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που την έφερε πάλι στην 9η θέση της βαθμολογίας αλλά μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Ηρακλή και την Κύζικο Νέας Περάμου.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει τη νίκη ώστε να αυξήσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς ώστε να μπει με μικρό αλλά πολύτιμο πλεονέκτημα ενός βαθμού στη βαθμολογία των πλέι άουτ. Επίσης η ομάδα που θα πάρει την 9η θέση θα πάρει και το πλεονέκτημα σε δύο εντός έδρας αγώνες.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στοχεύει στην 6η νίκη του στο πρωτάθλημα. Θέλει να εκμηδενίσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα της Παναχαϊκής και σε συνδυασμό με τη νίκη του Α΄γύρου να αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα για τα πλέι άουτ.

Στον Α΄γύρο στη Χαλκίδα ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-0 (25-20, 25-23, 25-20) οπότε υπό προϋποθέσεις ισοβαθμίας θα παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα του αγώνα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Μάρκος Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 22:25 posted by Μάρκος

    Νίκο πρέπει να προσέξουμε για να μην δούμε και εμείς τη πλάτη της Αθηνάς όπως έγραψε στο fb της για κάποιους άλλους από τον Άι Διονύση, που εδώ που τα λέμε της τα έχουν δει όλα.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ