1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-08-2016 19:40

Η ΑΕ Ρέντη στηρίζει Μελισσουργό

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Ρέντη δημοσιοποιεί ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Μελισσουργού και ταυτίζεται με την κίνηση «Volley 2012» για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ

 

Η ανακοίνωση

Πιστοί στις απόψεις μας, οι οποίες ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους της ''κίνησης volley 2012'', η Α.Ε.ΡΕΝΤΗ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Μελισσουργού, «Για το βόλεϊ που μας αξίζει»

ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ VOLLEY 2012
1. Αλλαγή καταστατικού με θέσπιση απλής αναλογικής και κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων
2. Δημιουργία Λίγκας Α1 Γυναικών και αναβάθμιση πρωταθλήματος, σε συνεννόηση και με σύμφωνη γνώμη των σωματείων που συμμετέχουν
3. «Πλάνο Σωτηρίας» Βόλεϊ Ανδρών
4. Πρώτο λόγο στα Σωματεία για οργανωτικά και διαχειριστικά θέματα των πρωταθλημάτων, αφού ούτως ή άλλως καλύπτουν όλα τα κόστη
5. Δημιουργία «ταμείου Ανάπτυξης» από τα παράβολα μεταγραφών-ανανεώσεων, προκειμένου να ενισχυθούν Σωματεία με βάση αναπτυξιακά κριτήρια.
6. Δομική αναμόρφωση-επανασχεδιασμό του Beach Volley με σύγχρονο διοικητικό μοντέλο που θα επιφέρει οικονομικό όφελος για την Ομοσπονδία αλλά και επιστροφή στις επιτυχίες.
7. Πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά, περιορισμός ταξιδιών παραγόντων, και χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι από τα λειτουργικά έξοδα.
8. Αναδιοργάνωση λειτουργίας Εθνικών Ομάδων με σταθερό πρόγραμμα προετοιμασίας και άμεσο στόχο την Εθνική Διάκριση.

Γεν. Γραμματέας Α.Ε.ΡΕΝΤΗ
Αναστάσιος Νικολάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ