1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2016 12:17

Στηρίζουν Στουραΐτη οι Βογιατζής, Βλάσσης

Μαζί με τον Γιάννη Στουραΐτη θα πορευτεί στις επικείμενες εκλογές το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Χρήστος Βογιατζής. Παράλληλα και ο Χρήστος Βλάσσης μέλος του ΔΣ, πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ και υπεύθυνος τμημάτων του ΑΟ Καλαμάτας 80 τάχθηκε υπέρ του αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ. Αναλυτικά οι επιστολές:

Μετά την ανακοίνωση διαφοροποίησης μου με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.και την δημιουργία της κίνησης ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ με επικεφαλή τον κ. Στουραίτη Γιάννη δηλώνω την στήριξη μου στη κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ για τις επικείμενες εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στις 3 ή 4 /Σεπτέμβρη.

Η απόφασή μου να στηρίξω την κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ,είναι κοινές απόψεις που έχουμε για την καλύτερη λειτουργία της Ομοσπονδίας και για την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος. Πιστεύω ότι οι προτάσεις της κίνησης ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ μπορούν να πάνε το βόλεϊ ένα σκαλί ποιο πάνω.

«Κυρίαρχο ρόλο και αξιοπρέπεια στα σωματεία»

Στηρίζω τον συνδυασμό " ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΊ", γιατί πιστεύω πως με επικεφαλής τον Γιάννη Στουραίτη, η Ε.Ο.ΠΕ. θα επιτύχει εξορθολογισμό των εξόδων της, το Ελληνικό βόλεϊ θα πανηγυρίσει διεθνή επιτυχία, οι Ενώσεις θα αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει και τα σωματεία θα ανακτήσουν τον κυρίαρχο ρόλο τους και την αξιοπρέπεια τους όπως τους αρμόζει.

Κώστας Βλάσσης

Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου

Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.

Υπεύθυνος τμημάτων πετοσφαίρισης του σωματείου Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

vlassis

 

2 σχόλια

  • Comment Link dimitris.N. Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 16:21 posted by dimitris.N.

    Ψηφοφορε οχι 4 χρονια αλλα 6!!!Ανυπαρκτο εργο,αφαντος ο υποψηφιος προεδρος και οι ανυπαρκτοι απο κοντα...τα σωματεια ξερουνε γιατι τραβηξανε μεγαλο 'κουπι' ολα αυτα τα χρονια!

  • Comment Link ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 14:22 posted by ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    Καλυτερη λειτουργια της Ομοσπονδιας....????????
    Καλυτερη αναπτυξη του Αθληματος......?????????
    Εξορθολογισμος εξοδων......????????????
    Τα σωματεια να ανακτησουν την αξιοπρεπεια τους και να εχουν κυριαρχο ρολο......??????????
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ........ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ η Ε Σ Ε Ι Σ.....?????
    ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ λοιπον τωρα,παραδεχεστε οτι δεν κανατε ΤΙΠΟΤΑ και θρασυτατα ζητατε ξανα την ψηφο μας......
    Ε Λ Λ Α Σ ΤΟ Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο ΣΟΥ.....μαζευτετα και φυγετε γιατι θα γελασει καθε πικραμενος....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ