1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-09-2015 21:50

Γεμάτο τριήμερο για την ΕΟΠΕ

Ένα σημαντικό τριήμερο γεμάτο από ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συσκέψεις που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ είναι αυτό που διανύουμε από σήμερα (11/9) έως και την Κυριακή (13/9).
Η αρχή γίνεται σήμερα με την σύσκεψη της ΕΟΠΕ με τις τοπικές Ενώσεις και Επιτροπές απ' όλη την Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία της Ομοσπονδίας αυτή την ώρα .

Αύριο τα πρωί (08:30) θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκπαιδευτικό σεμινάριο σε διάφορους άξονες του αθλητικού μάνατζμεντ το οποίο απευθύνεται στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της ΕΟΠΕ, των Τοπικών Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών καθώς και στα μέλη των Διοικητικών τους συμβουλίων.

Επιστημονικός υπεύθυνος του σεμιναρίου, που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια εξειδικευμένης εκπαίδευσης του προσωπικού της ΕΟΠΕ, των Ενώσεων και των Επιτροπών, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών που παρέχουν, είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, Δρ. Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Τέλος το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ