1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-09-2015 12:31

Μαυρομάτης: «Στις επόμενες εκλογές τις ΕΟΠΕ, εγώ θα....» (video)

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα. Για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, για την Εθνική Παγκορασίδων, για τους Έλληνες διαιτητές, για το νέο σεμινάριο που εφαρμόζεται στην ομοσπονδία, για τα πρωταθλήματα, για την οικονομική κατάσταση στην ΕΟΠΕ, και για τον αν θέλει να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: sportsonair.gr

Media

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link mouse Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 11:43 posted by mouse

    ενας ηρωας με στερησεις,ενας ακαταπονητος εργατης,ενας εραστης του αθλητισμου,ενας ανιδιοτελης ανθρωπος,ενας ανησυχος χαρακτηρας,ενας χαρισματικος και υπομονετικος παραγοντας,ενας αντρας που κρυβει ενα εφηβο μεσα του,ο μπουκαδορος του παραθυρου στο world leage,ο come back του ελληνικου βολλευ,ο κτιστης του οικοδομικου θαυματος,ο φανακορος της νυχτας,δικαιωσε ευατον και φυσικα θα εκτιμηθει η μεγαλη προσπαθεια του παραμενοντας για αλλη μια τετραετια προεδρος προς τερψη ολων εμας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ