1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2014 15:05

Σταύρος Μαυρικίδης: «Αποσύρετε τον κανονισμό, θα αντιδράσουμε»

Η προσπάθεια της ΕΟΠΕ να απαγορεύσει την αποχή των διαιτητών, αλλά και να επιτρέψει σε αθλητές και παράγοντες να σφυρίξουν στα πρωταθλήματα παίδων, κορασίδων, νεανίδων, εφήβων προκάλεσε την αντίδραση των διαιτητών.

Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Mαυρικίδης Σταύρος είπε στη γενική συνέλευση:

«Σταμάτησα το 2009 και η ΕΟΠΕ μου χρωστάει 7.500. Τα έχω πληρώσει σε μετακινήσεις. Ο αθλητικός νόμος λέει "από κορασίδες και πάνω θα παίζουν μόνο επίσημοι διαιτητές". Υπάρχουν σύνδεσμοι που επιτρέπουν σε αθλητές να παίζουν ως διαιτητές. Υπάρχει όμως ασυμβίβαστο στον αθλητικό νόμο.

Σε παμπαίδες, παγκορασίδες, που είναι ανεπίσημα πρωταθλήματα, μπορεί να σφυρίξει όποιος θέλει.

Οι διαιτητές είναι παρόντες στις εξέδρες, είναι περισσότεροι από τους παράγοντες και στηρίζουν το άθλημα.

Ο κύριος Μαυρομάτης θέλει να περάσει στους κανονισμούς, την απαγόρευση της αποχής των διαιτητών, επειδή εκτελούν λειτούργημα. Το 2013 βάλαμε τέλος στις κινητοποιήσεις για να τα βρούμε. Απο τότε πέρασαν τέσσερις μήνες και δεν λύθηκε καμία εκκρεμότητα.

Στο περσινό χρέος 70.000, προστέθηκαν άλλες 30.000 και δεν πήραμε καν τα οδοιπορικά.

Ο κανονισμός είναι αντιδεοντολογικός και αντισυνταγματικός. Η ΕΟΠΕ δημιουργεί δικούς της διαιτητές, που θα βγάζουν τη φόρμα του αθλητή ή το κοστούμι του παράγοντα για να ανεβούν στη σκάλα. Ποιός θα τους επιμορφώσει;

Ποιό πεφωτισμένο μυαλό, απαγορεύει στον διαιτητή να μη παίξει επειδή δεν έχει 30 ευρώ; Επιλέξατε να προχωρήσετε μόνοι σας, πιστεύοντας ότι θα απαλλαγείτε το χρέος των 700.000 ευρώ.

Σας καλώ να αποσύρετε τον κανονισμό και να φτιάξουμε μαζί νέο. Πρέπει να θεωρείτε βέβαιο ότι θα τον προσβάλουμε αυτό τον κανονισμό. Μετά την ψήφιση του, θα έχουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε φτάσει στον πάτο».

1 σχόλιο

  • Comment Link jk Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 13:15 posted by jk

    Ας προσεχε κυρ Σταυρο οταν εκανες συμφωνιες με τους αναξιοπιστους,παρτα τωρα και στην υγεια σου!Θα μεινεις στην ιστορια ως ο 'νεκροθαφτης'της Ελληνικης διαιτησιας!ΥΓ.Οταν εκανες απονομες ησουνα ολο γελακια και ποζες θυμασαι?Τωρα σκουξε οσο θελεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ