1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2014 23:54

Ένταση στη Γ.Σ. μεταξύ Μελισσουργού και Μαυρομάτη

Χαλκίδα. Του: Στέφανου Λεμονίδη
Ένταση προκλήθηκε κατά την ομιλία του Γιώργου Μελισσουργού στη Χαλκίδα, όταν κατήγγειλε ότι στην αίθουσα βρίσκονται , όπως και σε άλλες γενικές συνελεύσεις, φοιτητές ΤΕΦΑΑ, σύζυγοι και παιδιά μελών διοικητικού συμβουλίου.

Ο Μελισσουργός χαρακτήρισε αδιανόητη τη δίωρη καθυστέρηση της έλευσης του προέδρου και τη στήριξε στο γεγονός ότι είχε δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη και έρχεται σε κόντρα με τη μη τήρηση του καταστατικού , που λέει ότι πρέπει να είναι κάτοικος Αθηνών. Ατυχώς αναφέρθηκε στην Άντζελα Σκουβάκη, την οποία θεώρησε σύζυγο μέλους διοικητικού συμβουλίου και αναγκάσθηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και στην Ένωση Πελοποννήσου για τον τελικό του Κυπέλλου, που μεταδόθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση και διαφήμισε το βόλει στους φιλάθλους. Εξύμνησε παράλληλα τις προσπάθειες που γίνονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Ανάμεσα στα άλλα είπε:

Η τελευταία ανάρτηση στο πρόγραμμα "Διαύγεια" ήταν τον Ιούλιου 2013

Το μάρκετινγκ έχει μηδενικά αποτελέσματα και ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της χορηγίας της Cosmo Club, αλλά και του Αλού Φαν Πάρκ, όπου επισήμανε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του βρίσκονται στα δικαστήρια.

Τι έγινε το 1.5 εκατομμύριο της Μεγκασόλ και τι σημαίνει μια δικαστική διαμάχη της  Alpha Bank με την παραπάνω εταιρεία, σε σχέση με την ΕΟΠΕ

Παρά τις υποσχέσεις για πληρωμές μετακινήσεων δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ

Για τη λεηλασία του Σπιτιού του Βόλει και τις ενέργειες της ΕΟΠΕ για τη χρήση του γυμναστηρίου

Για το αν ο ΟΠΕΡεθύμνου του αντιπροέδρου Ψαρουδάκη πλήρωσε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ στην Ομοσπονδία, που με τη σειρά της το έδωσε στην Ευρωπαική.

Για την απουσία στελεχών της ΕΣΠΑΑΑ στους ημιτελικούς των εφήβων στο ΜΕΤΣ και την προχειρότητα της διοργάνωσης.

Για την άψογη διοργάνωση αγώνων μπιτς βόλει  σε Αίγινα και Σύρο, σε αντίθεση με του Αλού Φαν Πάρκ, όπου ήταν κακές οι συνθήκες και λιγοστός ο κόσμος

Για την απουσία δεύτερης μεταγραφικής περιόδου.

Για την υποβάθμιση της επιτυχίας των Κοτσιλιάνου-Ζουπάνι(5οι στον κόσμο) και τη διαφωνία του να πληρώνουν στα ανεξάρτητα τουρνουά και να εισπράττει η Ομοσπονδία.

Εγκρίθηκαν οικονομικός, διοικητικός απολογισμός στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Παίζουμε με καθαρούς όρους»

Στα 7,9 εκ. Ευρώ το χρέος της ΕΟΠΕ!

 

2 σχόλια

  • Comment Link ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 11:06 posted by ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    Αγαπητέ φίλε ευχαριστούμε που παρακολουθείς έστω και από μακριά καθότι η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ σου δεν έγιναν λόγω της "πλήρους εμπιστοσύνης σου" στην παρούσα διοίκηση αλλά για άλλους λόγους. Σε ενημερώνω λοιπόν ότι στην στη Χαλκίδα εκτός των σωματείων που εκπροσωπούν τα μέλη του ΔΣ, δεν βρέθηκαν πάνω 20 - 30 το ΠΟΛΥ σωματεία από την υπόλοιπη Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων των Προέδρων των Ενώσεων. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι απουσιάσαν σχεδόν ΟΛΑ τα σωματεία του Νομού Αττικής, Αλγεινή δε εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι για μία ακόμα φορά κατά την πάγια μέθοδο της σημερινής διοίκησης συμμετείχαν γύρω στους 10 νεαρούς φοιτητές και φοιτήτριες έως "εκπρόσωποι" σωματείων

  • Comment Link ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ. Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 22:19 posted by ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ.

    Κύριε Μελισουργέ,μπορείτε να μας ενημερώσετε πόσα πραγματικά Σωματεία του Βόλλει συμμετείχαν στην Γ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ στην Χαλκίδα, για να μάθουμε και εμείς που παρά την θέληση μας, αναγκαστήκαμε να απουσίαζουμε; Ποιά είναι η ανθρωπογεωγραφία των Σωματείων σήμερα, 19 μήνες μετά τις απαράδεκες μεθοδεύσεις των εκλογών του Βόλου;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ