1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2023 22:18

Για την υπέρβαση ο Φοίνικας κόντρα στον αήττητο Ολυμπιακό στην επιστροφή Τζούριτς

Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Οι νησιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και μάλιστα με μία υπέρβαση σπάζοντας το αήττητο των πρωταθλητών. Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω την ήττα με τη Ροζελάρε και στοχεύουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει το αήττητο αλλά και στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενόψει και του ντέρμπι των «αιωνίων» για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς (7/12). (Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, 5η αγωνιστική, 2/12, 18:00, Live Streaming ESAP You Tube, Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης)

Τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζούριτς ο οποίος επιστρέφει στη Σύρο όπου έμεινε για δύο σεζόν και κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ. Ο Άκης Ασπιώτης μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό θα ενισχύσει την επίθεση των συριανών.

Ο διαγώνιος του Φοίνικα και πρών παίκτης του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας δύσκολος με μια έμπειρη ομαδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να βελτιωθούμε και βγάλουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε για κάθε πόντο, κάθε σετ, κάθε αγώνα, το ίδιο». Ο Φοίνικας Σύρου είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς μετά από 4 αγώνες έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μετά το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει σε μία δύσκολη εβδομάδα με δύο δύσκολα ματς. Πρώτα στη Σύρο, μετά με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς σε νοκ άουτ αγώνα στου Ρέντη, ενώ την 7η αγωνιστική έχει ρεπό.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Η Σύρος αποδεικνύει και φέτος, πως είναι μια ομάδα ικανή να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και πόσο μάλλον στην έδρα της, για αυτό κι εμείς πάμε  προετοιμασμένοι, για να παίξουμε ένα σκληρό ματς, με στόχο πάντα τη νίκη και το τρίποντο. Μετά την εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Ροζελάρε, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

olley League - 6η αγωνιστική

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο, Δημοτικό Καλαμάτας, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Καλαμάτα 80 - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεράνιος, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο Δ.Βικέλας, Ερμούπολη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Πυλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 17:15 (ΕΡΤ-3 HD): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Πήγασος Πολίχνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ