1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2019 20:58

Γιώργος Καραμπέτσος: «Οι Σέρρες είναι πόλη με έντονο βολεϊκό χαρακτήρα»

Χαρούμενος που οι Σέρρες φιλοξενούν μία μεγάλη διοργάνωση μετά από 27 χρόνια δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του φάιναλ-4 κυπέλλου γυναικών.

«Από το 1992 είχε να γίνει στις Σέρρες μία μεγάλη διοργάνωση στο βόλεϊ. Θυμάμαι τότε είχα παρεβρεθεί στο Ευρωπαϊκό ως διαιτητής. Η πόλη των Σερρών έχει έντονο βολεϊκό χαρακτήρα, όπως επίσης και όλος ο νομός. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα και σπουδαίες συγκινήσεις σε γεμάτο γήπεδο. Όλα τα αστέρια του Ελληνικού γυναικείου Βόλεϊ βρίσκονται στις Σέρρες και είναι αθλήτριες που είναι και διεθνείς με την Εθνική ομάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ που θα μεταδώσει τους αγώνες, τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτη, τον υπεύθυνο οργανωτικής επιτροπής κ. Βέρρο που έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διοργάνωση καθώς και τον παλαίμαχο προπονητή και ζωντανή ιστορία του σερραϊκού βόλεϊ κ. Ριζόπουλο. Επίσης την αστυνομική διεύθυνση που δυστυχώς ασχολείται πολλές ώρες για να μην έχουμε πρόβλημα, καθώς και όλους τους χορηγούς που υποστηρίζουν τη διοργάνωση. Τέλος, το προσωπικού του Δήμου και της Ομοσπονδίας που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο τον τελευταίο μήνα για να γίνουν αυτοί οι αγώνες. Ως διοίκηση έχουμε πάρει την απόφαση να τιμούμε αθλητές και αθλήτριες που έχουν μεγάλη ιστορία στο άθλημά μας. Γι'αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να τιμήσουμε αθλήτριες της μεγάλης ομάδας του Σίρις. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες και πρέπει να είναι επαγγελματίες, έτσι ώστε να μην ανάψουν τα πνεύματα την ώρα των αγώνων. Να είστε σίγουροι πως οι ομάδες θα προσφέρουν όμορφο θέαμα και ο κόσμος στο γήπεδο αλλά και μέσω της τηλεόρασης θα ευχαριστηθεί υψηλού επιπέδου βόλεϊ».

Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης (Πρόεδρος Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.): «Οι Σέρρες έχουν την τεχνογνωσία για μεγάλες διοργανώσεις»

«Οι Σέρρες φιλοξενούν μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα με επιτυχία, λόγω της ικανότητας και των γνώσεων που έχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αυτό αποδεικνύεται από την συχνότητα που διεξάγονται τέτοια event και γίνονται γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να φιλοξενούνται στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις μία κορυφαία διοργάνωση το διήμερο 5-6 Απριλίου με το final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Το βόλεϊ επιστρέφει στις Σέρρες μετά το 1992 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18. Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι άριστη. Ευχαριστούμε επίσης την αστυνομική διεύθυνση που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο αυτές τις ημέρες, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους που έχουν συμβάλλει για να διεξαχθεί το final-4. Είμαι σίγουρος ότι οι 4 ομάδες θα προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των Ελλήνων φιλάθλων και εύχομαι στο μέλλον να γίνουν και άλλες τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ