1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2019 15:38

Αρέτα Κονόμι: «Θέλουμε το 9ο κύπελλο που είναι σημαντικό για μας »

Η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμι μίλησε για το φαιναλ-4 των Σερρών και την προοπτική του νταμπλ από τις «ερυθρόλευκες»:
«Εννοείται πως η ομάδα είναι έτοιμη. Από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός ξεκινάει και ζει για αυτά τα παιχνίδια. Πάμε για τον δεύτερο στόχο μας μετά το Challenge Cup και θέλουμε το 9ο κύπελλο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και το περιμένουμε πως και πως. Σε παιχνίδια νοκ άουτ πάντα υπάρχει άγχος, όμως έχουμε δείξει πως μετά από τόσα χρόνια θα πάμε δυνατά για το 9ο».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Θα είναι ντέρμπι γιατί όπως είπα, είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο τότε θα πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, η ομάδα είναι έτοιμη».

Για το νταμπλ: «Ο Ευρωπαϊκός στόχος χάθηκε, μπροστά μας έχουμε το κύπελλο και είμαι αισιόδοξη για την συνέχεια και στο πρωτάθλημα».

Για τους τίτλους που έχει κατακτήσει και για τα ρεκόρ της Χριστοδουλου: «Δεν μπορώ να την προλάβω την Στέλλα, πρέπει να γίνει κάτι μαγικό. Δεν το σκέφτομαι έτσι όμως. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και το 9ο κύπελλο για τον σύλλογο είναι κάτι σημαντικό».

Για την επιστροφή της και τι διαφορά είδε στον Ολυμπιακό από τότε που γύρισε στην ενεργό δράση: «Είδα διαφορά γιατί ήταν αρκετές νέες παίκτριες μαζί, οπότε χρειάστηκε λίγος χρόνος και στην πορεία όταν γύρισα, ήταν λίγο πιο οικεία για κάποιες αθλήτριες που ήταν ήδη στην ομάδα. Δουλέψαμε στη χημεία μας και αυτό αρχίζει και φαίνεται».

Για τον ελληνικό κορμό: «Αυτή είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και το ίδιο πιστεύω θα γίνεται και τα επόμενα χρόνια».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ