1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2017 00:43

Πήρε την πρόκριση στη Βούλα το Μαρκόπουλο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το Μαρκόπουλο φεύγει με τη νίκη απέναντι στη Θέτιδα. Η αρχή ήταν για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο και σήμερα για το κύπελλο, όπου το Μαρκόπουλο νίκησε τη Θέτιδα με 3-1 μέσα στη Βούλα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Αν και το Μαρκόπουλο κατέκτησε εύκολα το πρώτο στε (16-25) και βρήκε λύσεις στο τελείωμα του δευτέρου σετ με τη Μερκάντο για το 21-25 (0-2), η Θέτιδα ιδιαίτερα μαχητική ανέβαζε την απόδοσή της σταδιακά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο τρίτο σετ οι ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, η Φρεντς να κάνει λάθος για το 23-24 με την Βαρουδάκη να ισοφαρίζει 24-24 και τη Θέτιδα να εκμεταλλεύεται το δεύτερο δικό της σετ μπολ και με άσο της Εσντέλ να μειώνει σε 1-2 σετ (27-25).

Ίδια εικόνα και το τέταρτο σετ, με τις δυο ομάδας χέρι χέρι. Οι γηπεδούχες δεν μπορούσαν να κρατήσουν το προβάδισμα(20-18) και ο ΑΟΜ πιο ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό στα σημεία πήρε το σετ 23-25 και τη νίκη, εξασφαλίζοντας της συμμετοχή του στους «8» του θεσμού.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 21-25, 27-25, 23-25)

ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Φρέντς, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Βαρουδάκη, Τοντάι, Λεωνίδου, Χατζηκωνσταντά
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Κλάιν, Μερκάντο, Σόουζα, Διάλλα, Δικαιούλια, Φακοπουλίδου, Ιακωβίδου (λ), Λιαγκή, Καρακάση, Πατεράκη, Νικολογιάννη

Γιάννης Νικολάκης: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί μέσα σε τέσσερις μέρες κάναμε δυο νίκες αλλά στα ματς αυτά πρέπει να κρατάς την υπομονή που έδειξε η ομάδα μετά την απώλεια του τρίτου σετ με 27-25. Συγχαρητήρια στα κορίτσια».

Σούλης Τουρσούγκας: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Το ευχαριστηθήκαμε, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Προχωράμε και στρεφόμαστε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ