1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2017 12:28

Η ικανοποίηση του Καζάζη και το παράπονο του Ζωλασταθιάδη (video)

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης μετά την πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου.
«Αυτό ήταν ένα νοκ άουτ παιχνίδι για αυτό δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να περάσεις στην επόμενη φάση. Αυτό το καραφέραμε, πήραμε την πρόκριση και η εμφάνισή μας ήταν θετική.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτό που θέλουμε και είμαστε οι πρώτοι που το αναγνωρίζουμε, προβληματιζόμαστε και προσπαθούμε»

Από την πλευρά της, η Αθηνά Χρυσομάλλη δήλωσε: «Πριν τέσσερις ημέρες δεν τα είχαμε πάει καλά γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένες. Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, πήραμε την πρόκριση όπως ήταν και το ζητούμενο. Πιέσαμε λίγο παραπάνω στο σερβις, ήμασταν καλύτερες στην άμυνα γιατί βοηθούσαμε η μία την άλλη και πήγαμε καλύτερα στο μπλοκ»

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός του Αίαντα Ηλίας Ζωλοσταθιάδης είχε τα παράπονά του από τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου: «Λόγω της κακής προκήρυξης που έγινε στο κύπελλο και επειδή τα δικά μας κορίτσια δεν είναι φουλ επαγγελματίες, είναι μαθήτριες και εργαζόμενες, αναγκαστήκαμε να έρθουμε με μισή ομάδα. Η ίδια διοργάνωση στους άνδρες έχει γεωγραφικά κριτήρια, στις γυναίκες δεν υπάρχουν. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Δεν μπορείς να παίξεις δύο φορές καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. Ο Αίας αδικείται από την βαθμολογική θέση του. Οι ξένες που επιλέγουν να έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν βόλεϊ, δεν είναι επαγγελματίες. Ξέρουν τα δικαιώματά τους, αλλά δεν ξέρουν τις υποχρεώσεις τους. Σε αυτό το πλαίσιο διακόψαμε τη συνεργασία με τν καλύτερή της μας παίκτρια. Έτσι χάσαμε βαθμούς που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Δεν πιστεύω ότι ο Αίαντας είναι στην κατηγορία των ομάδων που θα πέσουν, ελπίζω να μη διαψευστώ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ