1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 19:29

Δεύτερη... σερί «μάχη» για Θέτιδα και Μαρκόπουλο

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, η Θέτιδα και το Μαρκόπουλο συγκρούονται εκ νέου για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στην έδρα της ομάδας της Βούλας (1/2, 21.00).
Η Θέτιδα που συνεχίζει να μάχεται για το… θαύμα της παραμονής στην Α1 γυναικών και δεν μπορεί να έχουν παρά αυτό στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας. Ωστόσο μια διάκριση στο Κύπελλο ίσως τονώσει το ηθικό των αθλητριών. Ο τεχνικός της Θέτιδας, Σούλης Τουρσούγκας έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες ενώ για την αναμέτρηση σχολίασε: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό του πρωταθλήματος. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Στην αντίπερα όχθη  το Μαρκόπουλο χωρίς προβλήματα θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του Σαββάτου. Άλλωστε  η ομάδα των Μεσογείων φέτος έχει δείξει καλά στοιχεία και η διάκριση στο κύπελλο μπορεί να είναι μέσα στις δυνατότητές της.  Ο προπονητής του ΑΟΜ, Γιάννης Νικολάκης  αναφέρει σχετικά με την αναμέτρηση: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι καθώς κάθε νοκ άουτ ματς έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του. Η Θέτις παρόλο που έχει το μυαλό της στη μάχη της παραμονής θα παίξει για τη νίκη, αλλά κι εμείς θέλουμε την πρόκριση. Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες και θέλει υπομονή και σωστή διαχείριση για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ