1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 19:02

Ο Πορφύρας για την υπέρβαση, η Ηλιούπολη... για παραμονή

Ο Πορφύρας θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη (1/2, 21.45)  στο «Σαλπέας» για την φάση των 16 του Κυπέλλου γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά για να φτάσει εδώ απέκλεισε διαδοχικά την Δραπετσώνα, την Φθία το Ροδίων και τον Μεσσηνιακό και θα ψάξει την υπέρβαση απέναντι σε μια ομάδα της Α1 γυναικών. Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πανδής δήλωσε στο μπλογκ του συλλόγου:

« Θεωρώ ότι στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος είμαστε ήδη επιτυχημένοι αφού καταφέραμε να είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες από την Α2, την Β΄Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, από όλη την Ελλάδα, μετά από διαδοχικές προκρίσεις εκτός έδρας.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ηλιούπολη, θέλουμε να παίξουμε δίχως άγχος και να το ευχαριστηθούμε. Ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, ούτως ώστε αυτό να μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας για το κυνήγι του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία».

Η Ηλιούπολη έχει... οδηγό την περσινή πορεία ως το Final 4 της Χίου. Στα αγωνιστικά η Δήμητρα Λυκογιάννη ενδεχομένως να μην υπολογίζει την Άννα Σπανού καθώς η νεαρή αθλήτρια αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα. Η προπονήτρια της ομάδας, ωστόσο δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μάχη της παραμονής:  «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση βέβαια σίγουρα θα θέλαμε να περάσουμε τον Πορφύρα αξιόμαχη ομάδα. Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε πλήρεις ενώ θέλουμε να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στο στόχο του πρωταθλήματος».

1 σχόλιο

  • Comment Link captain Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 21:18 posted by captain

    Η πάσα έχει πάρα πολύ ταλέντο για αυτό κι έχει καταφέρει να παίξει σε επίπεδο δύο ταχυτήτων πιο πάνω από αυτό που ήταν. Κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ