1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 11:47

Ολική επαναφορά στο τάι μπρέικ και «κίτρινη» πρόκριση

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών πήραν οι γυναίκες του Άρη, οι οποίες πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό του Λαγκαδά, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-2, σ' ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με το τέταρτο σετ να πηγαίνει στις «κίτρινες» με 34-32


Μετά το τέλος του αγώνα, η προπονήτρια του συλλόγου, Μαρία Δεληγιάννη, τόνισε σχετικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Λαγκαδά αποδείχθηκε πολύ μαχητική. Εμείς, από την πλευρά μας, παίξαμε με πάθος και όρεξη, καθώς την θέλαμε πολύ αυτήν την πρόκριση και στο τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ενώ χάναμε με 13-9 στο τάι-μπρέικ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα κορίτσια…».

Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινες» θα πληροφορηθούν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου τον αντίπαλό τους στη Γ΄ φάση του κυπέλλου, μετά τη σχετική κλήρωση.

Τα σετ: 20-25, 25-17, 25-16, 32-34, 14-16

ΑΡΗΣ (Δεληγιάννη): Ωρολογοπούλου, Πέτρου, Αποστολίδου, Συμεωνίδου, Σακαράκη, Μοδιώτη / Παπατκούδη (λ), Παπαδοπούλου (λ), Πήττα, Κοσμά, Μπουσνάκη, Σακαράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ