1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 15:09

«Θρίλερ» στην Πάτρα, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων το εισιτήριο (φωτό)

Αν και προηγήθηκε στο σκορ η γυναικεία ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, στην συνέχεια έχασε τα δυο επόμενα σετ και χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας των γυναικών, στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή.

 

Οι «ροσονέρι» έχασαν εύκολα το πρώτο σετ, πήραν άνετα τα δύο επόμενα, όμως ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν στο τάι-μπρέικ.

Εκεί, αν και οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 3-0 και 7-2, ο Α.Γ.Σ.Ι. μείωσε σε 9-7 αλλά η Παναχαϊκή έδειχνε έτοιμη να «καθαρίσει» το σετ και την πρόκριση. Ειδικά όταν έγινε το 14-10, κανείς δεν πίστευε την ανατροπή των «μπλέ».

Το παιχνίδι ήταν κακό, με πάρα πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, αμέτρητες διπλές μπαλιές και λάθος θέσεις, ενώ καμία ομάδα δεν μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, με αποτέλεσμα τα 4 πρώτα σετ να κριθούν από πολύ νωρίς.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος – Γλωσσίδης

Τα σετ: 16-25, 25-12, 25-15, 17-25, 14-16


ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Λούλα Τριανταφυλλοπούλου): Ζήκου, Καράκογλου, Παγώνη, Παπανδροπούλου, Κουμανίδου, Κουριδάκη / Κοκκίνου (λ), Κατσή, Χαμαλίδου, Σταματέλου, Κουγέα.

ΑΓΣΙ (Γιώργος Σκούρας): Βλότσου, Παππά, Καρρά, Μαγκλάρα, Λάγκα, Γιώτη / Τσίλιου(λ), Λιοκάτη, Μητσοπούλου.


πηγή: www.pgeole.gr

 


panaxaiki

panaxaiki-agsi2
agsi

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ