1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2015 11:21

Με δύο ήττες ο Απόλλων

Ο Prestige Απόλλων που έτσι και αλλιώς αναζητούσε ένα θαύμα για να προκριθεί δεν τα κατάφερε και στον δεύτερο αγώνα του  Genkiz  Gollu  Volleyball  Hall  της Προύσας και έχασε από την τοπική ομάδα  Bursa BBSKμε 0-3. ΄Ετσι με δυο ήττες αποχαιρέτησε το Challenge Cup και επικεντρώνεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις.
Στο χθεσινό παιχνίδι οι κοπέλες του Prestige Απόλλων έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά η τουρκική ομάδα σαφώς ανώτερη και πέρασε στους «8»

Δυνατά μπήκε η ομάδα της Bursaστο πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας τις πρωταθλήτριές μας και προηγήθηκε 2-8. Οι Τουρκάλες που έδειχναν αποφασισμένες να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση  συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με συνέπεια οι «γαλάζιες» να μην έχουν το αντίδοτο και να αυξάνουν τη διάφορα στο 4-11. Η ίδια αρνητική εικόνα συνεχίστηκε για την ομάδα μας η οποία στο δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ  έχανε με 9-16. Η ομάδα της Λεμεσού δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το σερβίς των παικτριών της Bursaενώ αντιμετώπισε προβλήματα και στην υποδοχή.

Η Bursa δεν αντιμετώπισε προβλήματα αφού διατηρούσε σταθερά την πρωτοπορία με εννιά – δέκα πόντους (10-19, 11-20, 11 -21) για να ολοκληρωθεί το σετ σε με 12-25 σε 21 λεπτά. Με το 0-1 σε βάρος της η ομάδα μας ήθελε τρία νικηφόρα σετ για να κερδίσει με 3-1 και να οδηγήσει τον αγώνα στο χρυσό σετ.

Οι Τουρκάλες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ αφού προηγήθηκαν 2-5. Ένα ντεμαράζ του PrestigeΑπόλλωνα έφερε τη διαφορά στον πόντο 5-6, αλλά η Bursaοδήγησε τον αγώνα στο πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ με το υπέρ της σκορ να είναι στο 5-8. Με την επιστροφή των ομάδων στο taraflexη τουρκική ομάδα αύξησε το προβάδισμά της στο 6-10. Μια προσπάθεια που έγινε από τις Λεμεσιανές έφερε τη μείωση του σκορ στους δυο πόντους 10-12, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια, αφού συνεχώς οι γηπεδούχους έβρισκαν τις λύσεις. 

Χαρακτηριστικά, στο δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ η διαφορά ήταν στους έξι πόντους 10-16. Ένα σερί 4-2 για τον PrestigeΑπόλλωνα μείωσε τη διαφορά στους τέσσερεις πόντους, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό, αφού η τυπικά φιλοξενούμενη τουρκική ομάδα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 15-21. και αργότερα στο 16-24 για να τελειώσει το σετ 16-25 σε 24 λεπτά. Η Bursaπήρε σαφές προβάδισμα 0-2 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση.

Από τη στιγμή που η πρόκριση στην ουσία χάθηκε, οι παίκτριες του Prestige Απόλλωνα ήταν πιο απελευθερωμένες στο τρίτο σετ. Ωστόσο, η τουρκική ομάδα ήταν σαφέστατα ανώτερη, έβρισκε τις λύσεις και διατηρούσε μικρό προβάδισμα στο σκορ μέχρι δυο πόντους. Στο πρώτο τεχνικό  πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ η Bursaπροηγείτο 6-8.

΄Όπως και στο  δεύτερο σετ με την επιστροφή στο taraflexοι Τουρκάλες αύξησαν τη διαφορά στους πέντε 7-12, αφού με όπλο το σερβίς εξακολουθούσαν να προκαλούν προβλήματα στην υποδοχή του PrestigeΑπόλλωνα. Οι δυο ομάδες πήγαν στους πάγκους για το δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ με τη διαφορά στους οκτώ πόντους 8-16 για τις Τουρκάλες.  Η εξέλιξη του σετ χάλασε την ψυχολογία των Λεμεσιανών με συνέπεια η Bursaνα μην έχει κανένα πρόβλημα στη διαχείριση του σετ και τελικά η τουρκική ομάδα να κερδίζει με 12 -25 να διαμορφώνει το 0-3 και με δυο νίκες να προκρίνεται στους «8» του ChallengeCup.


PrestigeΑπόλλων (Γ. Γιαπάνης): Χουντίμα, Λαβρούκ, Κις, Φρεντς, Ζακχαίου, Ιορδάνους(Λίμπερο):Χριστοφόρου, Λίμπερο:Στεφάνου- Αλλαγές:Μανίταρου

Bursa BBSK(Ντράγκαν Νέσιτς):  Ντα Σίλβα, Γκιουλέρ,Ντιρίκ,Σορόγλου,Νταλ,Νίκολιτς, Λίμπερο:Καγιατσάν,Λίμπερο:Σαρίογλου. Αλλαγές:Μισιέλ.




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ