1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2015 14:15

Ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ (photos‏)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για το Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος η ΧΑΝΘ η οποία αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική του Γ΄ ομίλου (πρώην Α΄ Κατηγορία Γυναικών) έκανε την έκπληξη και νίκησε στην έδρα της την ομάδα της Νέα Γενεάς, η οποία αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών του Β΄ ομίλου του πρώτου υποομίλου και βρίσκεται στην δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Ελπίδα Αμπελοκήπων με σκορ 3 – 2 (11-25, 25-15, 25-21,21-25 και 16-14).



Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών για δύο ώρες περίπου και θα είχε τελειώσει νωρίτερα αν οι παίκτριες της Αδελφότητας δεν έδιναν από λάθη δέκα έξι πόντους στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου στο τέταρτο σετ. Στο πέμπτο σετ αν και προηγήθηκε η ομάδα της Νέας Γενεάς με 14-11 τα κορίτσια της ΧΑΝΘ πιστεύοντας περισσότερο στη νίκη της ομάδας τους μετά τις δύο ήττες στους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, με ένα σερί 5 – 0 πήραν πανηγυρίζοντας την νίκη. H ομάδα της Νέας Γενεάς δεν έχει βάθος πάγκου και έτσι δεν μπορεί να “δώσει ανάσες” στις παίκτριές της στην διάρκεια του παιγνιδιού. 

Πολύ καλή η διαιτησία της Μ. Κεχαγιά και Γ. Μπόμπορα. Σημειωτής: Π. Τσαντογλου. Σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες για το Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος μεταξύ των ομάδων Πειραματικό – ΕΟ Σταυρούπολης στο γήπεδο του Βότση στις 21:00 και ΔΑΣΩ - Μακεδόνες Αξιού στο ΕΑΚ Σταυρούπολης στις 21:00 στους οποίους δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.




1 σχόλιο

  • Comment Link Ζαχαρίας Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 14:03 posted by Ζαχαρίας

    Όσοι είμασταν στο γήπεδο είδαμε την διαφορά "ομάδας" και ομάδας αλλά και τι πάει να πει να υπάρχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στον πάγκο. Μπράβο!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ