1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2015 00:25

Η Σταυρούπολη στην 8άδα περιμένει Ηρακλή Κηφισιάς

Ο ΕΟ Σταυρούπολης έγινε η δεύτερη ομάδα της Α2 μετά τον Ηρακλή Κηφισιάς (απέκλεισε τον ΟΠΕΡ) που κατάφερε να αφήσει εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ομάδα της Α1 Γυναικών καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των κυανόλευκων Γιάννης Ορφανός υπέβαλλε την παραίτηση του.

Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη μετά την ισοφάριση του Ηρακλή σε 1-1 κυριάρχησε πλήρως και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη, ενώ στους ‘8’ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Κηφισιάς στο ντέρμπι των εκπροσώπων της Α2 (υπενθυμίζουμε ότι στους ‘8’ προκρίθηκε και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)

Κώστας Ιωαννίδης: «Ήταν μια καλή εμφάνιση κι η αλήθεια είναι ότι φέτος σε ελάχιστα παιχνίδια δεν έχουμε παίξει καλά. Από τη στιγμή που μας ευνόησε η κλήρωση και παίζουμε εντός έδρας σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε στο φάιναλ φορ αν και ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς βασιζόμαστε στην ομοιογένεια και στο οικογενειακό κλίμα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις ομάδες που προπορεύονται στον όμιλο μας στην Α2 κι από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στο Κύπελλο»

Γιάννης Ορφανός: «Συγχαρητήρια στον ΕΟΣ και καλή συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Εμείς ήμασταν δυστυχώς κάκιστοι σήμερα. Είμαι απογοητευμένος και γι’ αυτό το λόγο υπέβαλλα την παραίτηση μου στη διοίκηση».


Τα σετ: 3-1 (25-19, 23-25, 25-11, 25-18)

ΕΟΣ (Ιωαννίδης): Άγγου, Σταφυλλδου, Μητσάνη, Ζηνονίδου, Δημητριάδου, Παπουλίδου, Γεωργιάδου –λ / Μπούκα, Ελευθεριάδου, Βοζίκη
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Καραφουλλίδου, Τουκμενίδου, Βέλλιου, Στεφανίδου, Πάντεβα, Αλτίνη, Καλαϊτζίδου –λ / Δαμιανίδου, Δάρδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ