1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-02-2015 22:29

Ολική ανατροπή για τον Φιλαθλητικό που «βλέπει» Παναθηναϊκό

Μια εντυπωσιακή ανατροπή σημείωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0, τελικά επικράτησε με 3-2 επί του Άρη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με το νίκητή να παίρνει την πρόκριση στο Final 4. Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα έχει ο Άρης.

«Παίξαμε με μια ομάδα με βαριά φανέλα και στα δύο πρώτα σετ ενώ μέχρι τον 22ο πόντο ήμασταν μπροστά στο σκορ κάναμε λάθη και τα χάσαμε. Από το 0-2 και μετά προσαρμοστήκαμε στο ψηλό μπλοκ του Άρη, που είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτές που έχουμε στον όμιλο μας , επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και επικρατήσαμε με σχετική άνεση. Τώρα θα απολαύσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για τα κορίτσια και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο για να το χαρεί κι ο κόσμος», δήλωσε ο τεχνικός του Φιλαθλητικού κ. Ιόβτσεφ.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σολκίδης σημείωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι όπου σε μεγάλα διαστήματα παίχθηκε καλό βόλεϊ, ωστόσο από ένα σημείο και μετά η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έχουμε αρκετά παράπονα»

Διαιτητές: Χαρδαλίδης-Κατσιούλης

Τα σετ: 3-2 (21-25, 23-25, 25-22, 25-14, 15-12)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόφτσεβ): Υφαντή, Μπούκουρα, Τσαπραλή, Ωρολογοπούλου, Φακοπουλίδου Νικολοπούλου/ Αναγνωστοπούλου-λ, Χατζηελευθερίου-λ, Μαυροπουλου, Μπουζιάνα
ΑΡΗΣ(Σολκίδης): Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Γεωργακοπούλου, Γεροβασιλείου, Αποστολίδου/ Καψαμπέλη-λ, Καλούδη, Θεότη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ