1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2013 23:43

Δημ. Καζάζης: «Στόχος η κατάκτηση των τίτλων»

Δημήτρης Καζάζης, 31/01 Δημήτρης Καζάζης, 31/01 ©newsports.eu
Ικανοποιημένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

 «Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε πάλι τον εαυτό του. Μετά το 3ο σετ πιστέψαμε πως ίσως να τελείωνε ο αγώνας και χαλαρώσαμε. Δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Με το μπλοκ στο τέλος καταφέραμε να επικρατήσουμε. Αν το κάναμε λίγο νωρίτερα αυτό δεν θα είχαμε προβλήματα. Έγινε ένα καλό και συναρπαστικό παιχνίδι. Σε δύο μέρες ξαναπαίζουμε με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Στόχος μας παραμένει η κατάκτηση και των τριών τίτλων. Αγχωθήκαμε πιο πολύ απ΄ ότι έπρεπε. Το πολύ «θέλω» μας βρήκε αρνητικά. Κρατάμε την πρόκριση και από την Δευτέρα που θα είμαστε όλοι στην προπόνηση μαζί και με τον Χριστοφιδέλη θα ξεκινήσουμε για να ανεβάσουμε ρυθμούς. Καλή επιτυχία στον αδελφό μου. Θέλουμε δυνατό Παναθηναϊκό, να έχουν καλή επιτυχία από εδώ και πέρα», ανέφερε ο έλληνας τεχνικός. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ