1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2014 21:46

Για το θαύμα το Ανατόλια απέναντι στο «πράσινο» φαβορί

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με το Ανατόλια. 

Το Ανατόλια είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των ομάδων από την Α2 και όλα δείχνουν ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1, με το αυριανό παιχνίδι να είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης..

«Το ότι φτάσαμε μέχρι σ’ αυτό το σημείο στο Κύπελλο είναι μια μεγάλη ικανοποίηση για εμάς και βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως μια γιορτή, ως μία επιβράβευση. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες της Α1 Γυναικών η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο στα πλέι οφ. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας εν όψεις της νέας χρονιάς που ελπίζουμε ότι θα μας βρει στην Α1», δήλωσε ο τεχνικός του Ανατόλια Σωκράτης Τζιουμάκας.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη με όλες τις αθλήτριες να τίθενται στη διάθεση του Γιώργου Ρούση με τον τελευταίο να σημειώνει: «Πάμε στην Θεσσαλονίκη με στόχο την πρόκριση, αλλά και με τη δέουσα σοβαρότητα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Ανατόλια είναι ομάδα Α1, αφού θεωρώ πως έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να το καταφέρουμε…»

Τετάρτη 26/2/2014

Ανατόλια, 19.30, ΣΑΑΚ Ανατόλια - Παναθηναϊκός, Σταυριανίδης, Παπακοσμάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ