1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-02-2014 22:07

Κόντρα «ημίθεων» με φόντο στο Final 4

Άλλη μια αμφίρροπη αναμέτρηση για το κύπελλο με τον Ηρακλή Ηρακλή Θεσσαλονίκης να υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς με φόντο το Final 4 του κυπέλλου γυναικών. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ θυμίζουμε ότι πέρσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είχε προκριθεί στο φάιναλ 4 της Σαντορίνης, αλλά δεν αγωνίστηκη λόγω οικονομικής αδυναμίας.



«Θέλω να πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Δεν είναι σίγουρο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε ως ομάδα είναι η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση μας… Στο ματς με το Μαρκόπουλο χάσαμε πολλά σερβίς, κάναμε λάθη και έτσι χάσαμε. Η πρόκριση είναι 50-50 κι αυτό γιατί η Κηφισιά βλέπει το Κύπελλο ως μια ευκαιρία διάκρισης, ενώ στο πρωτάθλημα είναι σε αρκετά δύσκολη θέση», δήλωσε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη η ομάδα της Κηφισιάς με τον Σπύρο Χουντουμάδη να κάνει λόγο για: «… μια ευκαιρία που έχουμε να πάμε στο φάινλ φορ και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά και στα υπόλοιπα του πρωταθλήματος θέλουμε με την απόδοση μας να δείξουμε ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ