1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-02-2014 20:22

Αισιόδοξη για το Κύπελλο η Ρόγκα (video)

Στο volleynews.gr μίλησε η Πένυ Ρόγκα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί των Ιώνων με 3-0 για το Κύπελλο και δύο μέρες πριν την κλήρωση. Η λίμπερο της Ένωσης, παρουσιάστηκε αισιόδοξη για τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά και του πρωταθλήματος.

«Ουσιαστικά ήταν ένας τελικός για εμάς, αφού τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ. Ξέραμε ότι δεν υπάρχει φαβορί, αφού σε έναν αγώνα Κυπέλλου μπορεί να βρεθείς σε άσχημη μέρα και να αποκλειστείς από το πουθενά. Νομίζω ότι πιέσαμε αρκετά στο σέρβις, χαλάσαμε την υποδοχή του αντιπάλου, παίξαμε σωστά σε άμυνα και μπλοκ και μας βγήκε το παιχνίδι. Μπορεί να πει κανείς ότι τελείωσε σχετικά εύκολα με 3-0. 

Νομίζω ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά. Είχαμε κάποια κενά, ήμασταν λίγο ασταθείς στην υποδοχή, αλλά πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καλά στοιχεία.

Τώρα περιμένουμε την κλήρωση, να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας.

Όσο για το πρωτάθλημα, παίζουμε την Κυριακή με τον Πανναξιακό σε ένα αρκετά κομβικό παιχνίδι. Είναι μία καλή, μαχητική ομάδα, που δουλεύει πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικές, αλλά εμείς θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

 

Media

2 σχόλια

  • Comment Link mia zoi zek Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 17:42 posted by mia zoi zek

    ξυπνητζη μου εσυ.

  • Comment Link oti-na-nai Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 16:06 posted by oti-na-nai

    Κάπου μπερδεύτηκε μάλλον...
    (Τώρα είναι να μην troll-άρεις;)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ