1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2014 20:12

Οικονόμου: «Όταν είσαι ΑΕΚ δεν διαλέγεις αντίπαλο»

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου επί των Ιώνων, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ περιμένει αύριο την κλήρωση για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στην διοργάνωση. Ο προπονητής, Αποστόλης Οικονόμου έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας ειδικά στα δύο πρώτα σετ, που έδειξε σοβαρότητα και σταθερότητα στο παιχνίδι της.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολιάζοντας την εμφάνιση της ΑΕΚ τόνισε: Παίξαμε με σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δείξαμε την δυναμική μας στο πρώτο και στο δεύτερο σετ. Στο τρίτο χαλαρώσαμε αλλά και πάλι δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι θετικό πως αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες ενώ σταδιακά μπαίνει και η Φερνάντες. Το πλάνο μας είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη όσο προχωράει ο δεύτερος γύρος και να φτάσουμε την καλύτερη απόδοση στα πλέι οφ, όπου και θα κριθεί ο τίτλος.

Όσον αφορά την αυριανή κλήρωση ο κ. Οικονόμου σχολίασε: «Όταν είσαι ΑΕΚ, δεν διαλέγεις αντίπαλο. Αντίθετα όλοι απεύχονται να κληρωθούν με μας. Εμείς κάθε αγώνα το βλέπουμε τελικό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μόνο βάρη ενώ από αύριο επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις εν όψει και της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανναξιακό, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ