1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2014 22:06

Τα Χανιά 3-0 τον Οδυσσέα και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Ο ΣΦΠ Χανίων νίκησε τον Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-0 για την Β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες όπου θα συμμετέχουν και οι 12 ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-15, 25-18)

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Τσικμάκης): Φίνος, Πλίκα, Γκιρτζίκης, Καλογεράκης, Κόκκινος, Ωρολογάς / Τεφτσής (λ), Μιχελάκης. Δεν έπαιξαν: Χαραλαμπίδης (λ), Παλιουδάκης, Μπουρμπάκης, Γλινιαδάκης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Φάκας): Δανιάς, Δεληπρίμης, Γεωργάς, Πεπόνης, Κουμανταρέας, Σασάτης / Ανδριτσάκης (λ), Σταθάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Κόντος.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι η πρόκριση στους «16» του κυπέλλου. Παίξαμε σοβαρά και νικήσαμε πιο εύκολα απ΄ ότι περιμέναμε», είπε ο προπονητής του ΣΦΠ Χανίων Παναγιώτης Τσιακμάκης.

«Συγχαρητήρια στα Χανιά. Έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς δεν είχαμε καλή μέρα και πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιάννης Φάκας.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ