1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2014 14:32

Προκρίθηκε η Παλλήνη, νίκησε 3-0 στη Ρόδο

Την πρόκριση του στην επόμενη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ εξασφάλισε ο ΑΟ Παλλήνης ο οποίος κέρδισε στη Ρόδο το Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι ιδιαίτερα στα πρώτα δυο σετ, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων ήταν αισθητή. Ο ΑΟ Παλλήνης ήταν η κυρίαρχος ομάδα της αναμέτρησης και αυτό ήταν κάτι που μπορούσε να διαπιστώσει εύκολα και ο πολύ κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Ροδίων Παιδεία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δυνατοί στο μπλοκ ενώ είχαν και καλύτερες λύσεις στην επίθεση παρά το ότι «κατέβηκαν» μόνο οκτώ αθλητές. Πάντοτε στα κρίσιμα σημεία είχαν τις κατάλληλες επιλογές και μπορούσαν να ελέγχουν πάντα το σκορ.
 
Τα σετ: 0-3 (18-25, 21-25, 14-25)

ΡΟΔΙΩΝ (Μακρής): Μακρής Νικόλαος, Κοτίτσας Δημήτριος, Σκορδούλης Ιωάννης, Άμαλλος Ιωάννης, Καρπαθάκης Κώστας, Μοσχούς Χρήστος, Γκένοφ Ντάνιελ, ΜΑυράκης Κυριάκος, Καλαϊντζής Γεώργιος, Μπαρδής Βασίλειος, Κοκολάκης Εμμανουήλ.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Καραμαρούδης): Λυκουρέσης Διονύσης, Μάρκου Ανάργυρος, Αναγνού Κώστας, Μανιάτης Μιχάλης, Τσικάτος Δημήτρης, Χαρρής Δημήτρης, Τσαδήμας Θεόδωρος, Κουλοχέρης Χρήστος

ΠΗΓΗ: http://www.news12.gr
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ