1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2014 22:01

Προκρίθηκε η Ορεστιάδα 3-0 τον Ηρακλή σε ημέρα μνήμης για τον Σαμαρά

Πριν από 16 χρόνια είχαν μονομαχήσει στον ημιτελικό του φάιναλ-4 του Κυπέλλου αλλά απόψε βρέθηκαν αντίπαλοι στον Β΄γύρο της ίδιας διοργάνωσης με την Ορεστιάδα να κερδίζει εύκολα τον Ηρακλή 3-0 και να κερδίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δυνατό ξεκίνημα για τους πράσινους στις αρχές του αγώνα οι οποίοι προηγήθηκαν εύκολα με 8-3 χωρίς να δώσουν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Κ. Πάτρα η οποία με πολλά λάθη έμεινε πίσω στο σκορ, με την Ορεστιάδα να πιάνει πολύ καλή απόδοση και με τέσσερις κερδισμένους άσσους κατάφερε να κάνει το 1-0 με 25-13.

Στο δεύτερο σετ ήρθε η αντίδραση του γηραιού παίρνοντας κεφάλι στο σκορ βελτιώνοντας την αρχική κακή τους υποδοχή και κάνοντας 7-10, για να έρθουν οι ακρίτες και να ανατρέψουν την πορεία του σετ μέχρι το 18-15 όπου με κάποιες λάθος αποφάσεις του διαιτητή και μια κόκκινη στον Χουσίδη έγινε το 18-19 για να υποκύψουν τελικά οι φιλοξενούμενοι στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και να γίνει το 2-0 με 25-22.

Το τρίτο σετ επιβεβαίωσε την διαφορά των δύο ομάδων με τον Νίκο Αντωνιάδη να κάνει πολλές αλλαγές στο σχήμα του και να παίρνει τη νίκη με 25-17.

Σετ: (25-13, 25-22, 25-17)

Ιωαννίδης- Παπαχρήστου

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κων/νίδης, Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου, Κοφίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. (Πάτρας): Τσιάρας, Γεροβασιλείου, Θεοδόσης, Τσιράκης, Ευγενίδης, Ιωαννίδης, Σταυρακάκης, Δούβρος, Τζιουμάκας, Τσολάκος.

* Οι ακρίτες αφιέρωσαν τη νίκη - πρόκριση στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, στο 4/1/2013, ενώ στα γραφεία του Α.Ο.Ορεστιάδας κεριά και αφιερώματα συντροφεύουν τη φανέλα και τις φωτογραφίες του Σαμαρά.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 22:00 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Αλλη μια ιστορικη εμφανιση του αλλοτε κραταιου Ηρακλη. Η ομαδα κολοσσος του αθληματος που καταντησε μικρη, ασημαντη και σε πολλες περιπτωσεις σακος του μποξ για ομαδες Α2. Αναρωτιεται κανρις, εχει αραγε πατο το βαρελι; Εχει αραγε τελος η ξεφτιλα και η γελοιοποιηση της ομαδας; Οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι αθλητες που ειναι ολοφανερο οτι δεν ειναι ετοιμοι να σηκωσουν το βαρος της φανελας και ο προπονητης που δουλευει με παικτες που βρηκε και αναγκαστικα χρησιμοποιει. Οι αληθινοι υπευθυνοι ειναι οι παραγοντες που φορτωσαν χρεη την ομαδα αλλα κυριως αυτοι που εδω και 2 χρονια διαλυουν καθημερινα την ομαδα, την απαξιωνουν, τη διαλυουν. Με Τσιργογιαννηδες, Μακαρους και ευσωμους η μη κολλητους ο Ηρακλης δεν εχει κανενα απολυτως μελλον παρα περιμενει απλα την ολοκληρωτικη καταστροφη που ειναι πλεον πολυ κοντα. Κι ολο αυτο για τον εγωισμο τους να μην παραδεχονται την ανικανοτητα και την ασχετοσυνη τους αλλα και λογω της εμπαθεια τους σε συγκεκριμενους ανθρωπους. Η μηπως παιζει κατι αλλο και μου διαφευγει; Εεεεεεεε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ