1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2014 17:30

Τιμές και... πρόκριση για το Νίκο

Ανήμερα του θανάτου του Νίκου Σαμαρά η Ορεστιάδα βάζει τα καλά της και υποδέχεται τον Ηρακλή για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με δύο στροφές να απομένουν πριν την συμμετοχή των ομάδων της Volleyleague και ο Α.Ο.Ο καλεί τον κόσμο να περευρεθείστο κλειστό ¨Ν.Σαμαράς¨ για να στηρίξει την Ορεστιάδα αλλά και να τιμήσει τη μνήμη του «αετού». 

Ο Νίκος Σαμαράς έχει τιμήσει πέρα από την φανέλα της Ορεστιάδας και αυτήν του Ηρακλή, με την φανέλα του οποίου άλλωστε κατέκτησε το μοναδικό τρόπαιο της ξεχωριστής καριέρας του, αυτό του κυπέλλου Ελλάδος το 2000. Για αυτό και ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Στον αγωνιστικό χώρο ενός κλειστού γυμναστηρίου που φέρει το όνομά του, θα φιλοξενηθούν δυο παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ που είχε τιμήσει με την παρουσία του, οι οποίες δυστυχώς βρίσκονται πλέον για διάφορους λόγους μακριά από τα μεγάλα σαλόνια.

Αλλά επειδή οι σύλλογοι οφείλουν να τιμούν την ιστορία τους, οφείλει και αυτός ο ξεχωριστός αγώνας, που θα κάνει ποδαρικό στην αθλητική δραστηριότητα σε όλη την Θράκη, να αποτελέσει την αφορμή για να τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Ξανά και ξανά. Έναν χρόνο μετά.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyball fan Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 16:08 posted by volleyball fan

    η Ορεστιάδα που παλεύει να επανέλθει στην Α1 με πολλές ελπίδες μάλιστα απέναντι στον κάτι σαν Ηρακλή των coffee makers και των λεσχιτών της ανυπαρξίας και της απαξίωσης.Αυτών που διέλυσαν τον Ηρακλή και το χειρότερο που τον κρατούν διαλυμένο αρνούμενοι να σηκωθούν και να φύγουν. Τι θα έλεγε άραγε ο μεγάλος Νίκος Σαμαράς που ποτέ δε μασούσε τα λόγια του για όλους αυτούς τους παράξενους που μαζεύτηκαν στον Ηρακλή;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ