1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2013 00:44

Δεν πληρώνει τους διαιτητές ο Πήγασος

Αρνείται να πληρώσει την διαιτησία του αγώνα κυπέλλου ο Πήγασος. Η ομάδα του Χαϊδαρίου αγωνίζεται το Σάββατο στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ γυναικών απέναντι στον γείτονα Θρίαμβο. Ωστόσο με ανακοίνωσή του κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να δώσει χρήματα στους διαιτητές του αγώνα, κατηγορώντας την ΕΟΠΕ ότι προσπαθεί να μετακυλίσει όλα τα έξοδά της προς τα σωματεία.

«Σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013  και ώρα 19.00 στα γραφεία του σωματείου επί της οδού Πλαστήρα 1 Χαϊδάρι συνήλθε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Πήγασος Χαϊδαρίου με μοναδικό θέμα την πληρωμή η όχι του αγώνα κυπέλλου Α.Ο.Πήγασος Χαϊδαρίου- Α.Ο.Θρίαμβος Χαϊδαρίου που θα γίνει το Σάββατο 9/11/2013 στο 2ο κλειστό γήπεδο Χαϊδαρίου. Αφού ακούστηκαν τα γεγονότα της τελευταίας συνεδρίασης της ΕΣΠΕΔΑ από τον πρόεδρο του σωματείου και μέλος της ΕΣΠΕΔΑ κον Πλάτωνα Δεσάντη Αποφασίσαμε: 

1)να μην πληρωθεί η διαιτησία του ως άνω αγώνα καθόσον πουθενά δεν αναφέρετε στην προκήρυξη του Κυπέλλου ότι η διαιτησία βαρύνει τα σωματεία. Αντιθέτως ρητά αναφέρετε ότι η διαιτησία βαρύνει την ΕΟΠΕ (ΑΡΘΡΟ 17 & ζ ).

2)Να διαμαρτυρηθεί γιατί χωρίς να ερωτηθούν τα σωματεία αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΠΕΔΑ πληρώθηκε από την ΄Ενωση η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου

3)να διαμαρτυρηθεί για το ότι ενώ γνώριζε η ΕΟΠΕ ότι αδυνατούσε να διεξάγει οικονομικά το κύπελλο προχώρησε στην προκήρυξη του και ποτέ δεν προχώρησε σε μια νέα προκήρυξη ώστε τα σωματεία να γνωρίζουν ότι η διαιτησία θα πληρωθεί από αυτά. Ούτε και έβγαλε μια νέα ανακοίνωση για την πληρωμή τον διαιτητών τώρα αλλά τηλεφωνικά ενημέρωσε ότι τα σωματεία θα πληρώσουν την διαιτησία και θα τα πάρουν αργότερα, όταν η ΕΟΠΕ έχει απλήρωτες τις υπάλληλους της ΕΣΠΕΔΑ τρείς μήνες (μοναδικοί δημόσιοι υπάλληλοι που δεν πληρώνονται) ,όταν δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα για την ρύθμιση στο ΙΚΑ και κινδυνεύει να χαθεί η ρύθμιση και όχι μόνο. Και ενώ η ΕΟΠΕ έχει ήδη στερήσει την επιχορήγηση προς την ΕΣΠΕΔΑ για τα λειτουργικά της έξοδα (τηλέφωνο, γραφική ύλη ,γραφεία ,ΔΕΗ και άλλα) αναγκάζοντας την σε μετακόμιση από τα γραφεία της .

 4)να διαμαρτυρηθούμε γιατί θέλοντας να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα ακούγεται ότι θα μειώσει το ίδιο το ελλιπές προσωπικό στέλνοντας στην ανεργία συνεργάτες μας χρόνια που έχουν οικογένειες και που απλήρωτοι προσφέρουν τις υπηρεσίες του αγόγγυστα και με πολλές γνώσεις που βοηθάει και στη σωστή λειτουργία των ομάδων μας.

5)γνωρίζοντας ότι σκαλί σκαλί η ΕΟΠΕ μετακυλά όλα τα έξοδα της στα σωματεία τα οποία δίνουν μεγάλη μάχη με τα έξοδα και που ήδη έχουν φορτωθεί τα έξοδα διαιτησίας του πρωταθλήματος (650 ευρώ για την λεγόμενη Β΄ Εθνική-η ονομασία μας μάρανε) καθώς και την διαιτησία στους αγώνες υποδομής τώρα έρχεται και φυσικά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού να μεταφέρει τα έξοδα του κυπέλλου στα σωματεία.

6)θέλοντας να χρυσώσουν το χάπι ακούγετε ότι έρχονται σε συμφωνία για μειώσεις των ήδη πενιχρών αποζημιώσεων των διαιτητών ,ώστε να μειωθεί το κόστος εξόδων μας. Σε λίγο θα ψάχνουμε διαιτητές γιατί όταν ο διαιτητής παίρνει 8- 10 ευρώ για ένα αγώνα υποδομής και έχει έξοδα από 3-6 ευρώ για να έρθει στο γήπεδο και να διαιτητεύσει από 2-3 ώρες (μαζί με την μετακίνηση του περίπου 4) τότε καλύτερα να κάτσει κοντά στην οικογένεια του το Σαββατοκύριακο Για όλους τους παραπάνω λόγους και όχι για τα 48 ευρώ του αγώνα ,αρνούμεθα να πληρώσουμε ένα ποσό το οποίο δεν μας αναλογεί σε ένα θεσμό που παίρνουμε μέρος γιατί αγαπάμε το άθλημα αλλά δεν θέλουμε να θεωρούμαστε (τα σωματεία) θύματα. Μη έχοντος άλλο θέμα το συμβούλιο λήγει την συνεδρίαση του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ