1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2013 00:19

Την άλλη Κυριακή τα... σπουδαία στην ΕΣΠΕΔΕ

Την μεθεπόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα έχουν προγραμματιστεί. οι τελικοί Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.ΕΣτους Άνδρες ο Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY αντιμετωπίζει την Γ.Ε. Μεσολογγίου, ενώ στις Γυναίκες η Φ.Ε. Ιωαννίνων θα είναι αντίπαλος της Γ.Ε. Μεσολογγίου. Στις 15:00 και 17:00 έχουν οριστεί τα δύο παιχνίδια, με πρώτο τελικό κατά πάσα πιθανότητα των Ανδρών, όπου και οι δύο ομάδες είναι νεοσύστατες και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.τεί οι τελικοί Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.

«Η ομάδα της πόλης μας ΑΡΤΑ VOLLEY θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αφού σε έναν τελικό όλα είναι ανοικτά, ενώ για το πρωτάθλημα δεν τίθεται καν θέμα πρωταθλητισμού, αλλά καθιέρωσης ανάμεσα στα club των ομάδων που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην Δυτική Ελλάδα», αναφέρεται στο επίσημο site του συλλόγου. Και συνεχίζει «Γι’ αυτό άλλωστε η υποδομή και η προώθηση μικρών αθλητών είναι αυτοσκοπός μας». 

Η αντίπαλος της ΑΡΤΑ VOLLEY η Γ.Ε. Μεσολογγίου έχει υψηλούς στόχους φέτος, έκανε πολλές μεταγραφές και  Προπονητής στην ομάδα του Μεσολογγίου είναι ο Βασίλης Μανθάτης που πέρυσι ήταν στον Κωστή Παλαμά, όπως και οι περισσότεροι από τους αθλητές του. Μάλιστα φέτος ενέταξε στο δυναμικό του, έμπειρους και σπουδαίους αθλητές (Βάσσιος, Μουζόπουλος, Γιωτάκης) που μαζί με τους (Σπανό,  Σφυρή,  Κοντογιάννη, Καυμενάκη, Υφαντή,  Πλαστήρα,  Αναγνωστόπουλο,  Κασκαρίκα, Σαρτζή,  Πετρόπουλο,  Αναγνωστόπουλο,  Ζίου,  Γεωργακόπουλο) συγκροτούν ένα σύνολο που μοναδικό σκοπό έχει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Πηγή: Sportsarta.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ