1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2013 14:47

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γυναικών το Άργος, 3-2 τον Παμβοχαϊκό

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε πάνω από δύο ώρες και οι φίλαθλοι είδαν ένα όμορφο παιχνίδι βόλεϊ, η ομάδα του Άργους, επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με καλές προοπτικές για την ομάδα του Παμβοχαϊκού που επικράτησε σχετικά εύκολα με 25-19. To 2ο σετ, αν και φάνηκε ότι ήταν στα χέρια των γυναικών του Παμβοχαϊκού, από αδικαιολόγητα λάθη κατέληξε υπέρ της ομάδας του Αργους με 25-27. Στα υπόλοιπα δύο σετ έγιναν φοβερές μάχες με αποτέλεσμα το 3ο σετ να το κερδίσει η ομάδα του Παμβοχαϊκού με 25-19 και το 4ο σετ η ομάδα του Αργους με 19-25. Η πρόκριση κρίθηκε στο 5ο σετ, που επικράτησε η πιο έμπειρη και με τα λιγότερα λάθη ομάδα του Άργους, με 10-15.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Παμβοχαϊκός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος,όμως η ομάδα σιγά-σιγά αποκτά εμπειρίες που θα της είναι χρήσιμες στο δύσκολο πρωτάθλημα που επακολουθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ