1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2013 11:22

Μεγάλη πρόκριση για την Άρτα

Στον τελικό Κυπέλλου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. προκρίθηκε και ο ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY αφού έστω και δύσκολα νίκησε στην Άρτα τον αξιόμαχο Αρχίλοχο με 3-2 σετ σε παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα που ευχαρίστησε τους εκατό και πλέον θεατές που το παρακολούθησαν.


Οι Κερκυραίοι κατέκτησαν το 1ο σετ με 22-25, η ΑΡΤΑ VOLLEY ξύπνησε στο 2ο και αν και προηγήθηκε 23-17, έκανε τα εύκολα δύσκολα και στις λεπτομέρειες κατέκτησε το σετ 28-26, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Βόλεϊ υψηλού επιπέδου στο 3ο σετ για την Αρτινή ομάδα που ισοπέδωσε τον Αρχίλοχο, προηγήθηκε 22-8 και εύκολα το κέρδισε 25-12 προηγούμενη 2-1 σετ.

Ο Αρχίλοχος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πιέζοντας την  υποδοχή της ΑΡΤΑ VOLLEY, την ανάγκασε σε λάθη, προηγήθηκε 12-18 και σχετικά εύκολα κατέκτησε το σετ με 19-25 ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Στο 5ο σετ παρά το πολύ ξεκίνημα της Αρτινής ομάδος που προηγήθηκε 5-1, ο Αρχίλοχος παίζοντας από το κέντρο βρήκε λύσεις και ισοφάρισε σε 7-7. Το σετ έγινε δραματικό, πάντα με την ομάδα μας να προηγείται με ένα πόντο και δύο μπλοκ στο τελείωμα του σετ από τους Κωστανίκο-Τάνα και Χαττάρι-Τάνα έδωσαν το σετ στην ΑΡΤΑ VOLLEY με 15-13 και την νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 22-25, 28-26, 25-12, 19-25, 15-13


Αρίστη η διαιτησία των Μπούτη, Φλούδα.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY(Αποστόλης Πορτοβάρας): Πλακιάς, Τάνας, Κωστανίκος, Τσήνα, Τασηνίκος, Χαττάρι, Λιανός λ., Κουτσούπας λ., Ζαχάρος, Μαζιώτης, Αθανασίου, Παυλάκης.
Αρχίλοχος Λευκίμμης (Γιάννης Σαμοίλης): Σαμοίλης Χ., Λευτέρης, Βλάσσης, Παγιάζης, Κοντομάρης, Κουρής, Πανδής, Σαμοίλης Ι.

Ο προπονητής Αποστόλης Πορτοβάρας δήλωσε με την λήξη του παιχνιδιού: «Η πρωινή και ακατάλληλη ώρα του παιχνιδιού μας βρήκε κυριολεκτικά να κοιμόμαστε και να μην έχουμε διάθεση, αλλά και ενέργεια, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που λόγω της αναχώρησης τους από Κέρκυρα ήταν ψυχολογικά και σωματικά καλύτερα από μας. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την μέτρια εμφάνισή μας, όμως υπήρξαν διαστήματα που παίξαμε αυτό που μπορούμε. Δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα μου ήταν αυτό και θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά για να βρούμε χημεία και να σταθεροποιηθούμε σε ένα επίπεδο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους, αρχικά στους αθλητές μου, που καταφέρανε μια σπουδαία διάκριση με την πρόκρισή μας στην επόμενη Πανελλήνια φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετέπειτα στους φιλοξενούμενους για το ωραίο Βόλεϊ που παίξανε και μετέπειτα στους φιλάθλους που μας βοηθήσανε με τις ιαχές τους και εύχομαι και στο μέλλον να είναι κοντά μας και να πανηγυρίζουμε μαζί επιτυχίες, που μόνο καλό κάνουν στο Αρτινό Βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ