1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2016 22:03

Γιορτάζει με προκριση στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Στο Χαλκιοπούλειο, Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών. Η ουραγός αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της Volleyleague που μάλιστα έχει ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της κατάκτησης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 18.30 και ο νικητής θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαρτίου.
Ο Πέτιο Ντραγκίεφ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς έχουν επανέρθει όλοι οι αθλητές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ή είχαν ταλαιπωρηθεί από ιώσεις.

«Η βασική μας προτεραιότητα είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά θέλουμε να τιμήσουμε το θεσμό του Κυπέλλου με μια πολύ καλή παρουσία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και από κει και πέρα αν μας δώσει δικαιώματα ο αντίπαλος θα διεκδικήσουμε την πρόκριση», δήλωσε ο κεντρικός της Λαμίας Γιάννης Μαδούρας.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων αναχώρησε για την Λαμία με τον Ρομπέρτο Πιάτσα να παίρνει μαζί του και τον Φράντιτσεκ Όγκουρτσακ, ο οποίος με πρόβλημα στη μέση αγωνίστηκε μόλις στους πρώτους πόντους του τελικού του League Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε για την κατάκτηση του League Cup, αλλά τώρα έχουμε αφήσει πίσω τον τελικό στη Σύρο. Στο μυαλό μας βρίσκεται η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου θέλουμε φυσικά την πρόκριση και ύστερα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη», δήλωσε ο Μαυροβούνιος ακραίος των ερυθρόλευκων Μπόζινταρ Τσουκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ