1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2016 21:46

Ντέρμπι για Final 4 στο Ζηρίνειο

Αύριο Στις 19.00 υποδέχεται στο Ζηρίνειο η Κηφισιά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τον νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το φάιναλ-4 του κυπέλλου.
Στη γηπεδούχο ομάδα ο Κώστας Αρσενιάδης υπολογίζει κανονικά στον Ζόραν Γιοβάνοβιτς (δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ) και ευελπιστεί να προκριθεί για τρίτη συνεχή χρονιά σε φάιναλ-4 κυπέλλου.

Η αποστολή του Εθνικού ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα καθώς ο Σάκης Μουστακίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Ανέστη Δαλακούρα (ο οποίος είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης).

Αρσενιάδης: «Μεγάλο κίνητρο»

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε ιδιαίτερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει έμπειρους αθλητές και έχει υψηλές βλέψεις. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού το κίνητρο της πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου είναι πολύ μεγάλο. Το ότι θα παίξουμε ξανά την Κυριακή για το πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάτι καθώς το ενδιαφέρον και των δύο ομάδων είναι στραμμένο μόνο στον αυριανό αγώνα».

«Στόχος η πρόκριση»

«Για τον Εθνικό σίγουρα αποτελεί στόχο η πρόκριση του στο Final 4 του Κυπέλλου, κάτι που δεν έχουμε πετύχει στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε αν και η αποστολή μας αύριο είναι αρκετά δύσκολη. Παίζουμε στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας που έχει κι αυτή φιλοδοξίες, αλλά όπως έχουμε αποδείξει χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Δεν έχει καμία σχέση το ματς Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος που ακολουθεί και το μυαλό μας είναι μόνο στον αυριανό αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ