1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2023 23:06

ΑΕΚ: Σούπερ κίνηση με την αρχηγό της εθνικής Βουλγαρίας Μιροσλάβα Πάσκοβα.«Έρχομαι να γράψουμε ιστορία»

Την «βόμβα» της Μιροσλάβα Πάσκοβα ενεργοποίησε η ΑΕΚ. Η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε την απόκτηση της 27 χρονης ακραίας –σκόρερ και αρχηγού της εθνικής Βουλγαρίας, η οποία ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τις «κιτρινόμαυρες» και τους δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την διεκδίκηση όλων των τίτλων τη νέα σεζόν στη Volley League γυναικών.

Μάλιστα η ίδια ενθουσιασμένη από την συνεργασία της με την ΑΕΚ,υποστήριξε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Έρχομαι να γράψουμε ιστορία»

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει για την εμπειρη αθλήτρια που αγωνίστηκε σε Τουρκία και Πολωνία:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μιροσλάβα Πάσκοβα.Η 27χρονη (16/02/1996) ακραία, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.Η Πάσκοβα, η οποία είναι αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, ξεκίνησε την καριέρα από της από την Levski Sofia, με την οποία κατέκτησε τη σεζόν 2013/14 το νταμπλ, ενώ το 2015 το Κύπελλο.

Το 2016 μεταγράφηκε στην DevelopRes SkyRes Rzeszów, ωστόσο την επόμενη χρονιά επέστρεψε στη Levski Sofia, ενώ το 2018/19 έπαιξε στην βουλγαρική VC Maritza, με την οποία κατέκτησε για δεύτερη φορά το νταμπλ.Την επόμενη σεζόν επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Levski Sofia, ενώ τη σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε ξανά για λογαριασμό της VC Maritza, με την οποία κατέκτησε το τρίτο νταμπλ της καριέρας της, ενώ ψηφίστηκε και MVP του πρωταθλήματος!

Το 2021 μετέβη στην Τουρκία, προκειμένου να παίξει για την Mert Grup Sigorta. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Kuzeyboru.

Μιροσλάβα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Πάσκοβα: « Έρχομαι να γράψουμε ιστορία»

Το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Μιροσλάβα Πάσκοβα, μίλησε αποκλειστικά στο aek.gr, για το νέο της ξεκίνημα με την φανέλα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

-Μιροσλάβα, καλώς όρισες στην ομάδα μας. Πως αισθάνεσαι για το νέο σου ξεκίνημα;

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω πως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Θα είναι μία… ξεχωριστή σεζόν για την ΑΕΚ, λόγω των 100 χρόνων. Και ελπίζω να μπορέσουμε να γράψουμε ιστορία κι εμείς».

-Ο Γιουνούς Οτσάλ είναι ο προπονητής της ΑΕΚ. Γνωρίζεστε από την κοινή πορεία σας στην Τουρκία. Τι άποψη έχεις για εκείνον;«Θεωρώ πως είναι ένας νέος, πολύ καλός προπονητής με αρκετή όμως εμπειρία. Κι αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να νικάς».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Είναι απλό: Μόνο νίκες με την ΑΕΚ»

.-Πως είσαι με τον πρόσφατο τραυματισμό σου;

«Με έφερε λίγο πίσω, αλλά πλέον είναι παρελθόν. Όλα πάνε πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα είμαι έτοιμη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ξεκινάει τον 15αύγουστο».-

Τέλος, στείλε το μήνυμά σου προς τους φίλους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν;

«Η ομάδα σας χρειάζεται! Θέλει τη στήριξή σας! Ήδη σας αγαπώ, χωρίς να σας ξέρω από κοντά! Εύχομαι να πάρουμε τρόπαια και να έχουμε μία καλή χρονιά! Θα τα πούμε σύντομα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ