1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2014 22:32

Ιταλικό σάιτ κάνει αφιέρωμα στην Χαρά Βέλλιου

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
“Ενα πολύ ωραίο αφιέρωμα στην αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, Χαρά-Κλαίρη Βέλλιου παρουσίασε το ιταλικό μπλογκ www.infoweb-luca.com
Στο εν” λόγω δημοσίευμα, η αθλήτρια του Ηρακλή αναφέρει άγνωστες πτυχές του εαυτού της σχετικά με το πως συνδυάζει τον αθλητισμό με τις σπουδές της, ενώ δεν  απουσιάζει και η εκτενής αναφορά στα παρουσία του αδερφού της, Απόστολου, στην ομάδα της Έβερτον.

«Μου αρέσει να συναντώ φίλους και να βλέπουμε ταινίες, ενώ μου αρέσει και το σερφάρισμα στο ίντερνετ. Μου αρέσει επίσης να συνδυάζω τις αθλητικές μου δραστηριότητες με το σχολείο, προκειμένου να σχεδιάσω καλύτερα το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή, φοιτώ σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο και ως εκ τούτου έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο»

Αναφορικά με την παρουσία της στην ομάδα του Ηρακλή είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει φτάσει στο φάιναλ – φορ του κυπέλλου Ελλάδα και πολλοί άνθρωποι δεν μιλούν για τίποτα άλλο».

Να σημειωθεί επίσης ότι το δημοσίευμα συνοδεύεται και από και αρκετές φωτογραφίες από την καριέρα της αθλήτριας.
Διαβάστηκε 2151 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ