1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2018 21:03

Συνεχίζουν στον πάγκο του Πορφύρα, Πανδής-Καλλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πανδή και την συνεργάτιδα του Ποπη Καλλή, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πορφύρα. Ο πρώτος θα είναι στον πάγκο για τέταρτη σερί σεζόν και η δεύτερη για έβδομη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πειραιώτικου συλλόγου:

«Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το ίδιο προπονητικό σχήμα:

Τον Βασίλη Πανδή ως πρώτο προπονητή και την Πόπη Καλλή, ως β΄ προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα μας, που θα αγωνισθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 Εθνική.

Το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο, παιδιά της πόλης μας και της γειτονιάς μας, θα συνεχίσει επίσης να δημιουργεί τις αθλήτριες που από την Ακαδημία μας, θα περνούν στην γυναικεία ομάδα μας, προσφέροντας πολύτιμη αρωγή και σε τμήματα των υποδομών μας, που θα συνεχίσουν να προπονούν.

Ο Βασίλης Πανδής, ανέφερε στο porfyrasvolley.blogspot.com :

''Για ακόμα μία χρονιά αποφασίσαμε, με τους ανθρώπους του Πορφύρα, να προχωρήσουμε μαζί. Ως ''παλιός'' πλέον ( 4η συνεχόμενη σεζόν στον Πορφύρα ), γνωρίζω ότι το έργο μου είναι δύσκολο και απαιτητικό, όμως, θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα να παίξει όμορφο βόλεϊ''.

Η Πόπη Καλλή, δήλωσε από την πλευρά της στο porfyrasvolley.blogspot.com :

''Νιώθω χαρούμενη που ο σύλλογος για 7η συνεχόμενη χρονιά εμπιστεύεται το πρόσωπο μου και την δουλειά μου, τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα. Η καινούρια σεζόν θα είναι μία νέα πρόκληση για όλους μας, όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε''.» 

Διαβάστηκε 727 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ