1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2017 21:56

Αρσενιάδης: «Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με νέους παίκτες»

Κατα την άφιξη της Εθνικής ανδρών στην Βαρκελώνη, όπου θα δώσει αγώνες για το World League ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:
Στόχος μας είναι να δούμε πώς θα τα πάει η ομάδα εφαρμόζοντας ένα νέο σχήμα δίχως τον βασικό μας διαγώνιο (Τζούριτς). Θα δοκιμάσουμε δύο αρκετά νέους παίκτες, τον Τσέλιο (20 χρονών) και τον Κασαμπαλή (22 χρονών) και θα μετρήσουμε ποια είναι η δυναμικότητα της ομάδας με τέτοιες απουσίες απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους, από τους οποίους ορισμένοι έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και μακάρι να δίναμε και περισσότερα, προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες, ρυθμό και χημεία. Εξάλλου, αρκετοί είναι και οι παίκτες, οι οποίοι φέτος δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Πρέπει να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα συμπεράσματα γίνεται, καθώς αυτά θα είναι καθοριστικά για την επόμενη χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ