1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2017 21:44

Βάζει... θεμέλια για το μέλλον στην Ισπανία

Στη Βαρκελώνη, όπου από την Παρασκευή 2 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 4 θα δώσει τους τρεις πρώτους αγώνες της για το World League του βόλεϊ , έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης η Εθνική Ανδρών, έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι, το οποίο διήρκεσε από τις 10π.μ. μέχρι τις 6μ.μ., καθώς η πτήση δεν έγινε απευθείας από την Αθήνα, αλλά είχε ως «ενδιάμεση» στάση την Κωνσταντινούπολη.
Απεσταλμένος ΠΣΑΤ: Σταύρος Μαρκουλάκης

Την αποστολή χαρακτηρίζουν οι πολλές απουσίες σημαντικών παικτών, καθώς δεν την έχουν ακολουθήσει οι Τζούριτς, Πρωτοψάλτης, Πανταλέων, Πετρέας, Φιλίποφ και Τζιουμάκας. Ως εκ τούτου, ο πήχης είναι δύσκολο να τεθεί μέχρι το Final 4 του 3ου ομίλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μεξικό στις 17 και 18 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, φυσικά η Εθνική θα πρέπει να είναι αρκούντως ανταγωνιστική, προκειμένου αν μη τι άλλο να μην ρισκάρει τη θέση της στο World League της επόμενης χρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ομάδα κάθε Ηπείρου από τον 3ο όμιλο, θα κληθεί να αγωνιστεί σε αγώνες πλέι οφ με μια ομάδα, που δεν συμμετείχε στο τουρνουά, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στη διοργάνωση.

Αύριο το πρωί στις 11( ώρα Ελλάδος) η ελληνική ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση σε ισπανικό έδαφος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ