1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 13:35

Σέρβα ακραία Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό

Στην αγορά της Σερβίας κινήθηκε για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός αποκτώντας την 24χρονη ακραία Άννα Λαζάρεβιτς.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Σέρβα βολεϊμπολίστρια, Ana Lazarevic.

Η Ana Lazarevic γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1991 στο Βάλιεβο της Σερβίας. Έχει ύψος 1,87μ και αγωνίζεται ως ακραία. Ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο European Championship που διεξήχθη στα γήπεδα της Σερβίας και Ιταλίας το 2011, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα ενώ έχει συνολικά 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας της.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την τοπική ομάδα της πόλης που γεννήθηκε (Βάλιεβο) και από το 2006 έως και το 2012 ήταν μέλος της ΟΚ Βιζούρα. Την σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε στο Τούρκικο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπεσίκτας και τις δυο τελευταίες σεζόν 2013/14 και 2014/15 αγωνίζονταν στην Γαλλία με την Μιλούζ. Ήταν μέλος της Εθνική Σερβίας το 2011 στο European League της Κωνσταντινούπολης, όπου η ομάδα της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ήταν προεπιλογή(χωρίς να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα)  στην ομάδα που πήρε  το χάλκινο μετάλλιο στο FIVB World Grand Prix που διεξήχθη στην πόλη Σάπορο της Ιαπωνίας το 2013.

Η Σέρβα ακραία με δηλώσεις της στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν σπουδαίο σύλλογο που έχει τόσο πιστούς οπαδούς. Οι στόχοι που θα έχουμε φέτος παραμένουν οι ίδιοι, να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν κερδίζοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας που θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ