1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2013 00:47

Η Ελλάδα στην Ευρώπη

Οι συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τελείωσαν για αυτή την εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα
Ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει την ευκαιρία μπροστά του. Με μία νίκη και μία ήττα πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τη Νόλικο Μάασεϊκ σε δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον ΠΑΟΚ το εμπόδιο της Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα ήταν πολύ μικρό και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του CEV Cup. Επόμενη αντίπαλος είναι η Ραντνίτσκι Ραντούγεβατς από τη Σερβία.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε πέσει στα… πολύ δύσκολα και μοιραία αποκλείστηκε από το CEV Cup με δύο ήττες από την Σκρα Μπλεχάτοφ. Ωστόσο θα έχει δεύτερη ευκαιρία διάκρισης. Στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κομουνάλνικ Γκρόντνο (Λευκορωσία) – Ντράισμα Ντιναμό Απελντόρν (Ολλανδία), οι οποίες θα αγωνιστούν μεταξύ τους στις  6 και 27 Νοεμβρίου.

Στις γυναίκες, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στις 16 του CEV Cup με δύο νίκες απέναντι στην Παρί Σεν Κλουντ. Στον επόμενο γύρο, η αποστολή του θα είναι πιο δύσκολη καθώς θα αντιμετωπίσει την πολωνική Μπλιέσκο Μπιάλα, η οποία νίκησε απόψε τη γαλλική Μιλούζ με 3-0 (25-18, 25-17, 26-24) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο «χρυσό» σετ με 16-14.

Για την ίδια διοργάνωση η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αυστριακή Σβέσατ και θα συνεχίσει στο Τσάλεντζ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού ή την ολλανδική Σλίντρεχτ, οι οποίες θα κοντραριστούν μεταξύ τους στις  19 και στις 27 Νοεμβρίου.

Τέλος από τον Νοέμβριο μπαίνει στη μάχη του Τσάλεντζ Καπ  και ο ΟΠΕ Ρεθύμνου που θα παίξει με την Νορβηγική Στοντ Βόλεϊ Στέινκιερ. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 20/11 στο Ρέθυμνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ