1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2023 00:01

Αντώνης Βουρδέρης: «Περηφάνεια και ικανοποίηση»

Χαρούμενος ο Αντώνης Βουρδέρης για το 2/2 του Ολυμπιακού στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε:

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη ικανοποίηση για πολλούς και διαφόρους λόγους: για τις δυο νίκες, για τη πρωτιά του ομίλου που τη θέλαμε πάρα πολύ, αλλά και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Πιο πολύ, όμως, αισθάνομαι υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους παίκτες, που κατάφεραν και διαχειρίστηκαν δύσκολες καταστάσεις αυτή τη περίοδο, σκληρή προετοιμασία, πολλά παιχνίδια, τραυματισμούς και φυσικά, την κούρασή τους.

Κατάφεραν και τα έκρυψαν, τα κατάφεραν και έβγαλαν αυτό που έπρεπε στο γήπεδο. Δεν σταματάμε εδώ, σκεφτόμαστε ήδη το ελληνικό πρωτάθλημα. Περιμένουμε και τα παιδιά που δεν ήταν μαζί μας, συν την επιστροφή του Ντανιέλ (σ.σ. Καστελάνι), οπότε θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες, θα δείτε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό».

Σαλβαντόρ Ιντάλγκο: «Ήρθαμε στο Βελιγράδι με μοναδικό στόχο να πάρουμε τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Τα καταφέραμε, με τον καλύτερο τρόπο αφού, σημειώσαμε δυο νίκες και θα επιτρέψουμε με την πρόκριση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, επόμενος στόχος είναι η νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Δευτέρα. Πάμε Ολυμπιακέ»

.Ντράγκαν Τράβιτσα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια, νομίζω ότι βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι, βελτιωνόμαστε. Σίγουρα, χθες, είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, το σημερινό ματς ήταν πιο δύσκολο από το χθεσινό, όμως εστιάσαμε σε αυτό, είχαμε περισσότερη ενέργεια, κάναμε τη δουλειά μας σε καλό επίπεδο αναλογικά με την εποχή που βρισκόμαστε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ