1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2018 22:42

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Την πρόκριση στην 8άδα του Τσάλεντζ Καπ γυναικών θα επιχειρήσει να πάρει ο Ολυμπιακός, που αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζει την Ταργκοβίστε επί ρουμανικού εδάφους στην ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η υπόθεση – πρόκριση θα είναι δύσκολη για τις «ερυθρόλευκες» μετά την ήττα με 3-2 που γνώρισαν στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη. Για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1. Σε περίπτωση νίκης με 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Με οποιαδήποτε ήττα θα αποκλειστεί. 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με βραδινή προπόνηση στο «Sports Hall Targoviste». Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου έχουν τεθεί οι τραυματίες Κατερίνα Ζακχαίου και Μαρία Νομικού.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Η Ταργκοβίστε βρίσκεται στην 3η θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος , ισοβαθμώντας με την Τιμισοάρα. Την Παρασκευή ηττήθηκε στην έδρα της με 3-1 από την δεύτερη Άλμπα Μπλάι και η διαφορά τους έφτασε τους 7 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ