1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2017 22:47

Λαζάρεβιτς: «Παίζουμε και νικάμε ως ομάδα»

Περήφανη για τη νίκη ήταν μετά τη πρόκριση η Άνα Λαζάρεβιτς που δήλωσε ότι έπαιξαν όλες σαν ομάδα, δείχνοντας ταυτόχρονα και το βάθος πάγκου που υπάρχει στον Ολυμπιακό.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε αλλά παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε ως ομάδα. Συγκρίνοντας τον περσινό αγώνα με τον φετινό δείξαμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Επίσης είμαι χαρούμενη που γύρισε η Σάσκα (σ. Χίπε) και είχε τόσο καλή εμφάνιση. Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο και μπορούμε να πούμε ότι όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα. Επίσης δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ αφού όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν και προέρχονταν από τον πάγκο απέδειξαν ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλη την ομάδα».

Χίπε: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Όπως δήλωσε και η Άνα, είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο και πράγματι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Όμως ήμασταν συγκεντρωμένες και πήραμε αυτό που θέλαμε. Φυσικά χαίρομαι και για την επιστροφή μου και όλες οι κοπέλες με υποστήριξαν πάρα πολύ και ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο γύρο!»

Χριστοδούλου: «Μπορούμε να προχωρήσουμε»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Νομίζω ότι πέρσι μας έγινε μάθημα η ήττα στον επαναληπτικό. Είναι ωστόσο σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε ίδια με λίγες προσθήκες. Μπορούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είναι σημαντική η πρόκριση αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γιώτα: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr : «Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την πρόκριση που θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα έχουμε δυο βδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ