1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2017 22:42

Κοβάτσεβιτς: «Παίξαμε εξαιρετικά, αρχηγός η Στέλλα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφατική νίκη επί της CSM Βουκουρεστίου στη Ρουμανία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο osfp.gr ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
«Τώρα είμαστε καλά. Ίσως να αποτελεί έκπληξη μια φαινομενικά εύκολη νίκη, αλλά το να κερδίσουμε 3 σετ σε αυτό το γήπεδο που δεν το έχει κάνεις ούτε στη Ρουμανία ούτε στην Ευρώπη, είναι σίγουρα σημαντικό. Μπορεί στα στατιστικά να μην δει κάποιος μια έξτρα ποιότητα αλλά παίξαμε εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε κανένα σημείο δεν φοβηθήκαμε και ξέραμε τι θέλουμε και πώς να το πάρουμε. Από κει και πέρα αν και ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά και συγκεκριμένα για κάποια αθλήτριας, σήμερα η Στέλλα έπαιξε σαν πραγματικός αρχηγός και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για εμάς. Τώρα θα κοιτάξουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αρκετές πληροφορίες όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι έχουμε και πιθανότητες πρόκρισης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ