1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 16:10

Στο τιμόνι της Θέτιδας ο Τουρσούγκας

Ένας πολυνίκης προπονητής έρχεται να οδηγήσει την Θέτιδα Βούλας στην προσπάθειά της να βελτιωθεί και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1.
Ο λόγος για τον Σούλη Τουρσούγκα που θα διαδεχθεί την Αγγελική Γεωργοπούλου στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας.

ο Τουρσούγκας έχει συνδέχει το όνομά του με την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, αφού κατέχει το ρεκόρ του περισσότερων πρωταθλημάτων μαζί με τον Γιάννη Νικολάκη.

Από το 1983 που έχουμε Εθνικά πρωταθλήματα έχει κατακτήσει 7 τίτλους (ΠΑΟ: 1983, 1985, 1988, 1990, 1991, 1992. Βριλήσσια: 2005), ενώ προηγουμένως είχε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας με τον ΖΑΟΝ (1974, 1975, 1976, 1980, 1981)


Τελευταία ομάδα στην καριέρα του ήταν ο Πανναξιακός στον οποίο ήταν πρωτεργάτης μέχρι την άνοδο στην Α1 γυναικών.

10 σχόλια

  • Comment Link Κουνάδης Στέλιος Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 17:46 posted by Κουνάδης Στέλιος

    Επειδή Ο Σούλης είναι φίλος μου (τιμή μου) και η γνώμη μου μπορει να θεωρηθεί υποκειμενική και επειδή ο ΑΛΕΞ έχει δίκιο --Μέχρι τότε όμως... ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο.-- να ρωτήσω κάτι τους {γνώστες}. Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει οτι το βόλλευ που παίζετε Σήμερα στα γήπεδα από τις γυναίκες δεν μπορεί να το υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε προπονητης 100 χρονών? Όχι ο Τουρσούγκας που είναι σε όλα τα γήπεδα αλλά κάποιος που τα παράτησε τα τελευταία 30 χρόνια. Και μην ξεχνάτε στα γήπεδα ακόμα διακρίνονται κοπέλες που ισως κάποιοι τις θεωρούν μεγάλες και για προπονήτριες. Ας με συγχωρλησουν οι κυρίες για την αναφορά μου σε ηλικίες. Και βέβαια δεν θα ασχοληθώ με τις κατίνες. Το ονοματάκι το έχεουμε για να γνωριζόμαστε.

  • Comment Link ΟΠΑΔΟΣ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 16:20 posted by ΟΠΑΔΟΣ

    Απˊότι φαινεται ο κ. Τουρσούγκας, εκτός απο ικανότητα, έχει κότσια και ψυχή για να αναλάβει τέτοια αποστολή, να σώσει τη νεοφώτιστη Θέτιδα. Μπράβο του και πρέπει να αποτελεί πρότυπο για πολλούς νεότερους, που δεν τολμούν να πιστέψουν στον εαυτό τους.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 08:33 posted by ΑΛΕΞ

    Λοιπόν, στη Θέτιδα κάποιος πληρώνει (ή βρίσκει χορηγίες) για να τρέξει η ομάδα. Αυτός λοιπόν αποφάσισε να προσλάβει (...και να πληρώσει) τον Τουρσούγκα. Λογαριασμός θα σας δώσει; Οταν ανέβαζε την ομάδα στην Α1 καλά ήταν; Μήπως θα μοιραστείτε τα έξοδα ή σας ζήτησε λεφτά; Αν δεν σας αρέσει, κατεβείτε στις εκλογές και αλλάξτε τον. Μέχρι τότε όμως... ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο. Ολοι οι φιλόσοφοι του πληκτρολογίου εδώ μαζευτήκατε...

  • Comment Link ξερολας Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 19:20 posted by ξερολας

    Εντάξει ο συνταξιούχος και παροχημένος ο Σούλης, για προτείνετε ρε παλικάρια, έτσι καφενειακά, ποιοι προπονητες είναι διαθεσιμοι αυτή την περίοδο?

  • Comment Link mar Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 15:24 posted by mar

    Τριάντα χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όμως τα αίτια βρίσκονται αλλού. Μερικοί άνθρωποι που υποτίθεται ότι υπηρετούν το βόλεϊ συμβάλλουν με τις πράξεις τους στο να δίνουν χώρο σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Κρίμα για το βόλεϊ και κρίμα για τους νέους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ