1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 15:15

Στο Βουκουρέστι για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Το πρωί έφτασε στο Βουκουρέστι η αποστολή του Ολυμπιακού για να διεκδικήσει την πρόκριση στην φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ γυναικών απένταντι στην τοπική CSM. Ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 18.00. 

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την κάτοχο του τροπαίου στον πρώτο αγώνα και προκρίνεται ακόμα και με ήττα με 3-2, ενώ σε περίπτωση που χάσει με 3-0 ή 3-1 μπορει να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών αφού και η Σάσκια Χίπε έχει επανέλθει στην ενεργό δράση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Οι ερυθρόλευκες θα προπονηθούν σήμερα (19:00-20:30) στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και θα ολοκληρώσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους με ένα χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Εδώ και λίγες ημέρες, η ομάδα του Βουκουρεστίου έχει νέο προπονητή τον Τούρκο Φερχάτ Ακμπάς. Στο Βουκουρέστι υπάρχει πίστη για το αποτέλεσμα. Θέλουν να πετύχουν ό,τι και πέρσι όταν μετά το 3-0 του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα, είχαν νικήσει με 3-1 και πήραν την πρόκριση στο χρυσό σετ για να κατακτήσουν αργότερα το τρόπαιο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ