1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2018 13:47

Κοβάτσεβιτς: «Κάθε λεπτομέρεια θα παίξει ρόλο»

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη τη συνέντευξη Τύπου  ενόψει του πρώτου τελικού του Τσάλεντζ Καπ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπούρσα. 

 Στον Ολυμπιακό επικρατεί αισιοδοξία με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει ότι την διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες.

«Καλωσορίζω την Μπούρσα στην Ελλάδα. Δύο χρόνια τώρα έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Πέρυσι τους αντιμετωπίσαμε τέσσερις φορές, δύο σε φιλικά παιχνίδια και δύο φορές στον τελικό του Challenge Cup. Όλα τα παιχνίδια ήταν δυνατά με υψηλό επίπεδο βόλεϊ και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα ισχύει το ίδιο. Ίσως είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι αλλάξαμε λιγότερο την περσινή μας ομάδα σε σχέση με την Μπούρσα. Κάναμε καλό σκάουτινγκ, έχουμε μαζέψει πληροφορίες και δεν νομίζω να συναντήσουμε εκπλήξεις. Τα πάντα παίζουν ρόλο σε έναν τελικό, κάθε είδους λεπτομέρεια είναι σημαντική και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ