1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2015 18:31

O Aνδρέου γύρισε στον ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Ανδρέου βρίσκεται μεταξύ των θεατών του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ορεστιάδα που διεξάγεται αυτή την ώρα στο PAOK Sports Arena για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο Ανδρέου είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί εφέτος αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο ότι ταυτίζεται με την επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη.

Από τις 29 Απριλίου οπότε στο ίδιο γήπεδο πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ ο Ανδρέου δεν ξαναφάνηκε σε αγώνα του δικεφάλου και όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, η περίπου οκτάμηνη αποχή του μόνο τυχαία δεν ήταν. Προφανώς είχε να κάνει με τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στο σχεδιασμό της ομάδας χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.

Ο Ανδρέου σιωπηρά είχε διαφωνήσει με την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη και τώρα που ο ελληνοσουηδός τεχνικός επέστρεψε ο Ανδρέου βρήκε και πάλι τον δρόμο για το PAOK Sports Arena. Αν τώρα θα παίξει ενεργό ρόλο στα διοικητικά όπως είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ